Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Milostný trojuholník českej topmodelky, slovenskej speváčky so sexi hercom: Toto sú detaily nášho šťastia
Zdielať na

Milostný trojuholník českej topmodelky, slovenskej speváčky so sexi hercom: Toto sú detaily nášho šťastia

Zdroj: Profimedia.sk

Sagvan Tofi bol pred rokmi idolom mnohých žien. Neodolali mu ani tie známejšie. Simona Krainová a Dara Rolins s ním dokonca randili v rovnakom čase, len o tom nevedeli...

Dara Rolins a Simona Krainová boli pred rokmi najlepšími kamarátkami. Spoznali sa práve vďaka Tofimu, ktorý mal v tom čase randiť s oboma naraz! Blondíny o tom, samozrejme, vôbec nevedeli... Ako si na tento netradičný milostný trojuholník spomína bývalá topmodelka?

Pre český web extra.cz Krainová priznala, ako si na slávnu aféru spomína: ​"Toľko ľudí o tom napísalo toľko vecí, že sa v tom už aj ja strácam. Keby som sa o tom bavila, asi by som chcela, aby na jednej strane sedel Sagvan, na druhej Darina. To si myslím, že by bolo fér, že by sme si to vyrozprávali a veľmi by sme sa tomu zasmiali. Myslím si, že vôbec nemám právo to tu sama komentovať, pretože my sme vlastne taký trojlístok, takže by som bez nich nerada rozoberala detaily nášho šťastia." Hoci to v čase, keď sa obe krásky dozvedeli, že randia s tým istým mužom, nemohlo byť vtipné, dnes sa na tomto príbehu dobre zabávajú. Krainová oboch vždy rada stretne a majú medzi sebou výborné vzťahy.

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie