Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
4 štádiá mužskej lásky: Všímajte si reč tela a hneď zistíte, či to s vami myslí vážne
Zdielať na

4 štádiá mužskej lásky: Všímajte si reč tela a hneď zistíte, či to s vami myslí vážne

Zdroj: unsplash.com/toa-heftiba

Keď si budete všímať jeho správanie a gestá, okamžite zistíte, ako vás partner vníma. Je to len pobláznenie, alebo sa do vás zamiloval až po uši plánuje s vami budúcnosť?

Aj u mužov sa láska a náklonnosť k žene vyvíja postupne. Odborníci hovoria o štyroch stupňoch mužskej lásky, informuje thirteenthieves.co. Všímajte si jeho reč tela a budete presne vedieť, čo k vám cíti a či s vami plánuje vážny vzťah.

1. stupeň: Páčite sa mu

 Buď je vo vašej prítomnosti trochu nervózny a neistý, hovorí málo a aj vtedy sa zakokce, alebo naopak, snaží sa vás zaujať neustálym rozprávaním a vtipkovaním.

Všímajte si reč tela: Tí sebavedomejší sa snažia priblížiť sa k vám čo najviac a “náhodne” sa vás niekoľkokrát dotknú. Tí nervóznejší sa neustále upravujú, chytajú sa vlasov, prípadne si oblizujú pery. Ak sa mužovi pri pohľade na vás mierne rozšíria zreničky, je úplne jasné, že sa mu páčite. 

unsplash.com/jonathan-borba

2. stupeň: Je zamilovaný

Chce vás úplne začleniť do svojho sveta. Predstavuje vás svojim priateľom, berie vás do spoločnosti a všetok svoj voľný čas chce tráviť s vami.

Všímajte si reč tela: Potajomky si vás obzerá, často vám uprene hľadí do očí, dotýka sa vás pri každej možnej situácii, ovoniava vaše vlasy, keď sedíte pri ňom a podobne.

unsplash.com

3. stupeň: Je z vás úplne paf

Nie je pravdou, že najsilnejšie city budete cítiť na samom začiatku. Mužská láska je ako víno a najvášnivejšia je práve v tomto štádiu. V tejto fáze si vás túži partner stále vychutnávať a aj pri sexe s ním dosiahnete maximálne uspokojenie.

Všímajte si reč tela: Či idete do kina, navštívi vás v práci, alebo idete na večeru, všade dáva najavo, že patríte k sebe. Objíma vás, dotýka sa vás a je na vás pyšný, jeho záujem je čoraz hlbší a silnejší.

Profimedia

​4. stupeň: Myslí to s vami vážne

Pri každom dôležitom rozhodnutí sa pýta na váš názor, záleží mu na tom, čo si myslíte vy. Berie vás dvoch ako tím a všetky plány do budúcna plánuje spolu s vami. Ak ho pozvú kamaráti na party či na chatu, automaticky povie, že príde aj s vami.

Všímajte si reč tela: Ak je na vás silno citovo naviazaný, môžete si všimnúť, že občas nevedomky spraví či zopakuje vaše gesto. Napríklad sa prehrabne vo vlasoch rovnako ako vy, dotýka sa pier alebo dvihne obočie presne tak, ako máte vo zvyku vy. To všetko prezrádza, že jeho láska k vám je pevná a silná.

unsplash.com/lauren-richmond

Súvisiace články

Najčítanejšie