Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mirka z Nákupných maniačok ukázala muža, s ktorým chystá svadbu: Neuveríte, kde sa s ním zoznámila!
Zdielať na

Mirka z Nákupných maniačok ukázala muža, s ktorým chystá svadbu: Neuveríte, kde sa s ním zoznámila!

Zdroj: Instagram/mirislobodnikova

Atraktívna blondína v minulosti zažiarila práve v Nákupných maniačkach, kde porotcov zaujala originálnym šatníkom. Odvtedy sa pre mnohé ženy stala, čo sa týka módnych trendov, inšpiráciou. Kráska najnovšie chystá svadbu!

Mirka má veľmi svojský a originálny štýl obliekania sa, ktorý mnohé ženy kopírujú. Drobná kráska už nie raz ukázala, že má módu v malíčku a vie sa obliecť tak, že by pokojne mohla konkurovať aj zahraničných celebritám. 

Nové časti Nákupných maniačok sledujte každý pracovný deň od 15.30 na JOJke!

Hoci si Mirka svoje súkromie stráži, niečo z neho predsalen prezradila. Kráska je už niekoľko rokov šťastne zamilovaná a zadaná. To nie je všetko! Na jeseň ju jej vyvolený požiadal o ruku! "Najkrajšie narodeniny za celých 35 rokov. Nikdy som nerobila oslavu a dnes ma môj už snúbenec neuveriteľne prekvapil. Zavolal všetkých mojich srdcu najbližších a zorganizoval ten najkrajší darček pre mňa a ešte k tomu ma aj požiadal o ruku," zverila sa vtedy dojatá oslávenkyňa. Zaujímavé pritom je, že so svojou láskou sa zoznámila práve prostredníctvom sociálnych sietí.

Instagram

Prešlo pár týždňov a dvojica má už svadbu nachystanú! "Tú už máme celú zorganizovanú, môžem povedať, že sme všetko robili spolu... Čakáme už len na deň D," priznala Mirka. Samotný sobáš a najmä nevestine šaty budú určite jedinečné...

Instagram/mirislobodnikova

Súvisiace články

Najčítanejšie