Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo mužov najviac poteší na Vianoce? Ak im splníte TOTO, budú vás zbožňovať
Zdielať na

Čo mužov najviac poteší na Vianoce? Ak im splníte TOTO, budú vás zbožňovať

Zdroj: Profimedia

Možno vás to prekvapí, ale mužov oveľa viac ako drahé darčeky poteší niečo celkom iné. A to nielen na Vianoce!

Možno si každý rok lámete hlavu nad tým, čím prekvapiť svojho drahého. Sú ale veci, ktoré by si väčšina mužov priala, aj keď to svojim partnerkám nikdy nepovedia. Čo by ste im teda mali pribaliť k ostatným vianočným darčekom?

​Porozumenie a toleranciu

Povedal vám, že príde z práce do šiestej a ani o ôsmej sa neozýva v zámku kľúč? Asi má toho veľa, alebo išiel s kolegom na pivo, netrápte ho každých desať minút nahnevaným telefonátom! Alebo ste ho poslali s kočíkom na prechádzku a nevrátil sa v presnom čase, ako ste mu nariadili? Buďte rada, najskôr sú obaja spokojní, tak ich pekne nechajte a využite ten čas pre seba! Keď muža nebudete dusiť a budete tolerantnejšia, bude váš vzťah oveľa lepší. 

Profimedia

​Trochu priestoru

Keď ste si ho brali, asi ste dobre vedeli, že každý piatok chodí s kamarátmi na volejbal alebo na futbal a potom si zájde na jedno pivo. Určite ste tiež vedeli, že miluje bicykel a bežky, takže hneď ako napadne prvý sneh, vyrazí nedočkavo na lyže. Určite ste tiež  vedeli, že neznáša víkendové návštevy mamičiek a babičiek, takže prečo to od neho chcete aj po desiatich rokoch spoločného života? Muži sa jednoznačne zhodujú a odkazujú nám: „Nechajte nám priestor na to, aby sme boli občas sami, so svojimi kamarátmi alebo koníčkami. Čím viac nám to budete zakazovať, tým častejšie od vás budeme utekať." 

​Chvíľky bez detí

Muži milujú deti a samozrejme s nimi chcú stráviť Štedrý deň aj Vianoce, chcú s nimi zdieľať ich radosti a blbnúť s nimi. Ale akonáhle začnú zase všedné dni, veľmi by ocenili aspoň raz za čas deň bez detí. A ideálne bez nich a s vami, urobiť si pekný deň, ktorý bude patriť len vám dvom. "Iný darček by som ani nepotreboval, keby mi dala žena  jeden víkend bez detí," hovorí tridsaťpäťročný Radek. "Mohli by sme byť pol dňa nahí v posteli, hrali by sme sa, čítali si a pozerali na televíziu, popíjali pri tom víno a jedli čokoládu." Odneste deti raz za čas starým rodičom a toto im splňte. Spokojné budete určite aj vy! 

unsplash.com/freestocks

Obdiv a starostlivosť

Myslíte si, že váš muž jednoducho obdiv nepotrebuje? Pretože už ste spolu hrozne dlho a vlastne ho nie je za čo obdivovať? Verte, že je! A nielen obdivovať, ale tiež pekne pohladkať, opýtať sa ho, ako sa cíti, zaujímať sa o jeho problémy. Ihneď, ako chlap nemá pocit, že mu je jeho žena nablízku, že ho chápe a že ho obdivuje (napríklad za to, že dokáže pribiť obrázky na stenu alebo urobí nové poličky na balkón), začne sa pýtať, či ste vôbec tá pravá, a možno sa začne podvedome rozhliadať okolo seba. A verte, že niekedy stačí jedna jediná kolegyňa, ktorá ho pochváli za peknú košeľu alebo za to, že jej otvorí dvere, a hrozí, že vás časom vymení.​ 

​Prekvapte ho!

Obliecť sa (do toho, čo vám partner kúpil pod stromček) a zase vyzliecť. Muži sú nadšení, keď im ženy pripravia niečo erotické, čo ich prekvapí. Môže to byť pokojne sex na zadnom sedadle vášho auta alebo milovanie na práčke v kúpeľni. Nie, nie je to len o sexe, je to o tom, že sa stále dokážete prekvapovať, a neustále tak udržiavať iskru vo vašom vzťahu. A čo majú muži ešte radi? Najmä to, keď im dávate najavo, že aj oni sú pre vás stále sexi. Aj keď im už rednú vlasy, keď im rastie bruško alebo keď im pribudlo ďalších dvadsať vrások na tvári. A verte, že im urobí radosť aj erotická komunikácia on-line. Vyskúšajte mu poslať horúcu správu, keď je v práci! 

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie