Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Arianin horoskop lásky: Vianoce prinesú šťastie Blížencom, Baranom aj Vodnárom
Zdielať na

Arianin horoskop lásky: Vianoce prinesú šťastie Blížencom, Baranom aj Vodnárom

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Dostanete pod stromček novú lásku alebo to budete mať cez sviatky so vzťahmi zložitejšie? Zistite hneď, čo vás v najbližších dňoch čaká!

Čo vám v prinesie december a vianočné sviatky v oblasti vzťahov a lásky? To vám prezradí odborníčka na horoskopy Ariana Argoni.

Baran 

U Baranov sú všetky predpoklady na to, aby v rovine priateľstva, partnerstva a manželstva bolo minimum zrážok a všetko išlo pomerne hladko. 

Býk 

City, emócie a vzťahy pôjdu do hĺbky, nebude to len také to šteklenie po povrchu. Je možné, že sa s niekým zblížite natoľko, že z toho bude svadba a spoločné bývanie. 

Blíženci

8.decembra je v Blížencoch spln, čo vždy znamená, že sa niečo významné stane, niekto sa vám vyzná zo svojich citov alebo naopak bude rad na vás, aby ste sa niekomu otvorili. To platí pre celý mesiac. 

unsplash.com/freestocks

Rak 

Môžete k svojim vzťahom celý december pristupovať aj trochu nevážne, skoro až ľahkomyseľne alebo hravo a nič strašné či desivé sa kvôli tomu nestane. Ľahkosť a hravosť ale už neplatí pre ďalšie mesiace, bude iná situácia a vzťahy s Rakmi budú spletitejšie a menej prehľadné. 

Lev 

Môže sa stať, že vás niekto sklame, ale aj keby došlo k rozchodu, nebude to pre vás taká strata, ako keby ste stratili peňaženku alebo kľúče od bytu. Jeden vzťah odíde, príde iný, ešte lepší. 

Panna 

Zdá sa, že svoje vzťahy beriete vážne, možno až príliš vážne. Skúste sa nad nimi raz trochu zamyslieť v tom zmysle, čo všetko ste s niekým zažili a brali ste to smrteľne vážne a teraz sa tomu už môžete zasmiať. 

dvojica, láska

unsplash.com

Váhy 

Väčšina vzťahov, v ktorých sú Váhy, sú a budú pevné a neochvejné, na tom sa sotva čo zmení, pokiaľ sú ale Váhy samy a hľadajú, ale nikoho nemajú, je pravdepodobné, že sa niekto zaujímavý objaví do konca tohto roka. 

Škorpión 

Môžete občas na ostatných pôsobiť trochu prelietavo, ale na druhú stranu vám to môže byť jedno, naopak si môžete povedať, že viete žiť tak, že to u ostatných vzbudí žiarlivosť, záujem a trochu aj závisť. Prečo ale nie? 

Strelec 

Vzťahy väčšiny Strelcov sa javia ako pevné a nepriestrelné. Od toho sú to Strelci. Nemali by ste tento mesiac nadväzovať nové vzťahy na pracovisku ani pri podnikových oslavách Vianoc alebo podobných akciách. 

unsplash.com

Kozorožec 

Už spolupracujete so svojou manželkou alebo s manželom alebo sa pokúšate so svojim partnerom podnikať? Ak nie, tak to jednoducho skúste, mohol by z toho byť zaujímavý vedľajší príjem. 

Vodnár 

Ste stredom obdivu druhého (alebo jednoducho zodpovedajúceho) pohlavia, teda, nielen druhé pohlavie, ale hlavne jeho majitelia o vás zrejme počas decembra prejavia záujem. Ako k tomu sami pristúpite, je už iba na vás. 

Ryby 

Vzťahy stále budú pevné a nebudú sa rozpadať, Ryby budú svojim partnerom a partnerkám verné a aj keby sa o nich niekto pokúšal, tak sa len tak ľahko nedajú. To platí aj pre Ryby, ktoré v súčasnom partnerstve nie sú úplne spokojné.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie