Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slovenky sa jej zverujú so svojimi sexuálnymi problémami: Vlaďa z Lásky na chate prezradila, čo ich trápi!
Zdielať na

Slovenky sa jej zverujú so svojimi sexuálnymi problémami: Vlaďa z Lásky na chate prezradila, čo ich trápi!

Zdroj: TV JOJ

Jedna z hviezd jojkárskej šou Láska na chate bola aj Vlaďa. Atraktívna blondína mnohých šokovala práve tým, že otvorene hovorí o sexe a tabuizovaných témach. Aj preto ju mnohé Slovenky prosia o radu…

Sexi blondína sa netají tým, že si zarába pikantnými fotkami a videami na platforme OnlyFans, kde jej muži za ne platia. Sama má veľmi zdravý vzťah k sexu a nebojí sa o ňom verejne rozprávať. Bez okolkov dokonca na sociálnych sieťach hovorí aj o svojich zážitkoch. 

​Aj preto sa najnovšie mnohé ženy obracajú na ňu s prosbou o pomoc. “Spravili ste si zo mňa sexuálnu poradňu. Rozmýšľala som, že si založím nejaký bloq alebo sexuálnu poradňu. Sex a nahotu beriem ako normálnu vec, nemáme sa za čo hanbiť. Dnes mi písalo pár báb, že veľa chlapov absolútne nevie, čo so ženou robiť. Asi by sme mali zaviesť nejaké sexuálne hodiny pre chlapov, ako spraviť ženu,” smeje sa kráska. Dokonca priznala, s akými problémami sa jej Slovenky najčastejšie zverujú. “Najviac ich trápi, že niektoré nevedia povedať mužovi, čo majú rady, lebo sa hanbia. Niektoré sú radšej ticho alebo ich muži nie sú ochotní počúvať. Rovnako sú aj muži veľmi zvedaví na to, čo majú ženy rady. V dnešnej dobe chýba komunikácia, pretože veľa ľudí berie sex a sexuálne veci a úchylky ako veci, o ktorých by sa nemalo hovoriť... Veľa otázok dostávam ohľadne análneho sexu, či je v pohode, keď má chlap rád veci ako food fetiš, pissing, bdsm...Mám aj veľa párov, ktoré si odo mňa kupujú sextape, lebo ich vzrušuje pozerať sa na iný pár. A čím viac je aj žien, ktoré sa dajú na sex zo ženou, lebo ich chlap nevie uspokojiť," prezradila nám Vlaďa, ktorá sa snaží odpovedať každému, kto ju o radu poprosí. 

archív V.R.

Súvisiace články

Najčítanejšie