Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Maria ukázala svojho manžela, ľudia zostali v šoku: Myslíte si, že im TO môže fungovať?
Zdielať na

Maria ukázala svojho manžela, ľudia zostali v šoku: Myslíte si, že im TO môže fungovať?

Zdroj: Instagram/dudacrvv

Keď uvidíte celú fotografiu tohto páru, okamžite si všimnete dôvod, pre ktorý ľudia o ich láske pochybujú. Aj vám sa zdá, že takýto rozdiel partnerov je už priveľký?

Čo sa týka lásky, často sa hovorí, že nepozná rozdiely a vek je len číslo. V prípade tejto dvojice to je určite pravda, keďže ich delí naozaj obrovský vekový rozdiel, a to až 40 rokov, píše tyla.com.

Maria Eduarda Dias bola len 16-ročná študentka, keď sa spoznala s rádiovým Dj-om Nixonom Mottom, on mal vtedy 56 rokov. Napriek obrovskému vekovému rozdielu sa do seba zaľúbili, zobrali sa a majú spolu aj dcérku. Až po svadbe sa dočkali aspoň čiastočnej akceptácie zo strany svojich rodín, čo sa týka okolia, neustále sa stretávajú s kritikou a posmeškami.  

Keď manželia zverejnili na sociálnych sieťach svoje spoločné video, dúfali, že im budú ľudia priať a že povzbudia aj iných, aby sa nebránili láske kvôli rozdielnemu veku. Video sa síce stalo veľmi rýchlo virálne, no nakopili sa pod ním najmä negatívne komentáre a Mariu označili za zlatokopku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Duda Carvalho (@dudacrvv)

Z nepríjemných reakcií bol zhrozený aj Mariin manžel, ktorý sa k urážkam na adresu svojej manželky vyjadril takto. „Nie som bohatý. Veľa ľudí si myslí, že je so mnou kvôli peniazom, no ona nie je vypočítavá. Stali sa z nás najskôr priatelia a napokon sme sa dali dokopy," vyjadril sa Nixon a dodal, že ani jeden z nich sa nechcel láske brániť.

„Náš príbeh je krásny od začiatku a stále to trvá! Nič nebolo vopred premyslené a z mojej strany v tom nebol žiadny zlý úmysel," dodal Nixon, ktorého mrzí, že ich skutočnej láske takmer nikto neverí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Duda Carvalho (@dudacrvv)

"Dúfala som, že naše svadobné video sa stane virálne, ale v pozitívnom zmysle. Čakala som, že si ľudia povedia, aký krásny milostný príbeh..., ale žiaľ, to sa nestalo," dodala smutne Maria, ktorú najviac teší ich spoločná dcérka Maria Alice, ktorá je podľa nej najlepším dôkazom ich lásky.

Čo si o tomto páre myslíte vy? Viete si predstaviť, že by ste žili s partnerom starším o 40 rokov?

@dudaacrv É MENINAAA!!! Vem Maria Alice ?? @nixonmotta #menina #charevelacao #emocionante #maria #muitoamor ♬ som original - Maria Eduarda Dias
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Duda Carvalho (@dudacrvv)

Súvisiace články

Najčítanejšie