Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Keď ich ľudia vidia, nechápu, ako sa mohli dať dokopy: Prekážal by vám taký rozdiel?
Zdielať na

Keď ich ľudia vidia, nechápu, ako sa mohli dať dokopy: Prekážal by vám taký rozdiel?

Zdroj: Profimedia

Hovorí sa, že láska nepozná rozdiely ani prekážky a sú o tom presvedčení aj títo mladí ľudia. Kým oni svoju odlišnosť už vôbec nevnímajú, okolie im to neustále dáva pocítiť. Viete si predstaviť, že by ste mali takého odlišného partnera?

Brooke Dostillio (25) a Dylan Painter (24) tvoria šťastný pár už viac ako dva roky a to aj napriek tomu, že sa im mnohí od začiatku posmievali a neverili, že by mohli spolu vydržať dlhšie, píše Daily Star. Dôvodom je ich obrovský výškový rozdiel, ktorý sa jednoducho nedá prehliadnuť.

Dylan je profesionálny basketbalový hráč a meria niečo vyše dvoch metrov. S drobnou Brooke sa zoznámil prostredníctvom zoznamovacej aplikácie. Od začiatku vedeli, že je medzi nimi obrovský výškový rozdiel, keďže Brooke meria len 152 centimetrov a Dylan vyše dvoch metrov, no ani jedného z nich to neodradilo a začali sa stretávať. 

Profimedia

Dvojica je spolu oficiálne od januára 2020, no stále sa stretávajú s tým, že ich ohovárajú a hodnotia cudzí ľudia na ulici. Obaja pritom tvrdia, že výškový rozdiel im nijako neprekáža, práve naopak, naučili sa využívať z neho výhody. 

Brooke je nízka absolútne pri všetkých, preto oceňuje, že jej priateľ v domácnosti vždy pomôže, ak nevie niekam dotiahnúť. Na TikToku si získali veľké sympatie aj videami, ktorými chcú dokázať, že ak sa dvaja naozaj ľúbia, taká „drobnosť“ ako výškový rozdiel naozaj nie je podstatná. 

Profimedia

Čo poviete na túto dvojicu vy? Viete si predstaviť, že by ste mali partnera o viac ako pol metra vyššieho?

@brookedostillio it’s giving… gazelle ✨ #runningupthathill #runningchallenge #heightdifference #heightdifferencechallenge #heightdifferencecouples #couple #couplegoals #fyp #viral ♬ Can Can - Rias Orchestra & Helmuth Brandenburg
@brookedostillio always in my way smh #heightdifference #heightdifferencechallenge #heightdifferencecheck #pov #fyp #viral #funny #couplecomedy #youalmostknockedmeoverboonkie #tallpeopleproblems #shortpeopleproblems ♬ original sound - Bdtrelilbrother

Súvisiace články

Najčítanejšie