Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vlaďa z Lásky na chate priznala: Prvý sex v 15-tich a TOĽKOTO mužov prešlo jej posteľou
Zdielať na

Vlaďa z Lásky na chate priznala: Prvý sex v 15-tich a TOĽKOTO mužov prešlo jej posteľou

Zdroj: TV JOJ

Sexi Vlaďa, ktorá sa zviditeľnila v šou Láska na chate, nemá problém otvorene hovoriť o svojich sexuálnych skúsenostiach. Z množstva mužov, s ktorými mala sex, sa vám hlava zatočí!

Atraktívna blondína si zarába aj fotením pikantných fotiek na platforme OnlyFans. Nezvyčajnú prácu jej dokonca odobrila aj jej rodina. Okolo toho, čo je náplňou jej práce, nikdy tajnosti nerobila. Rovnako je to aj o sexuálnych skúsenostiach... 

​Vlaďa priznala, že prvý sex mala už v 15-tich rokoch. Odvety sa počet mužov, s ktorými si užila, vyšplhal poriadne vysoko. Koľko ich bolo? "Toľko, že už mám jedine vstupenku do pekla dávno kúpenú. Do neba by ma už nepustili... Asi pred dvoma rokmi som to prestala počítať..." otvorene povedala Vlaďa, ktorá dodala, že vtedy to bolo trojciferné číslo. Hoci je pre svoju úprimnosť terčom kritiky mnohých mužov a žien, nič si z nich nerobí. Hejterom poslala jasný odkaz: "Ja si priznám, že som to do 20-tky j*bala zaradom, však som si užívala. Ja sa za to nehanbím, aspoň sa nepotrebujem k*rviť, keď som vo vzťahu. Lepšie sa vybúriť, ako potom mať ženu a rodinu a j*bať mladé 20-ročné žabky," nechala sa počuť Vlaďa. Súhlasíte s ňou?

archív V.R.

Súvisiace články

Najčítanejšie