Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozvod po 18 rokoch ju totálne zničil, pomohla jej premena: Neuveríte, ako dnes Emma vyzerá!
Zdielať na

Rozvod po 18 rokoch ju totálne zničil, pomohla jej premena: Neuveríte, ako dnes Emma vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Keď ju manžel opustil a rozviedli sa, úplne sa zosypalaa. Po rokoch trápenia sa nakopla, a tvrdí, že šťastnejšia snáď nikdy nebola. Wau, obrovská premena, však?

Emma Sheppard (42) sa rozviedla so svojím manželom v roku 2020 a hoci ju to úplne položilo, pochopila, že ani predtým nebola šťastná a spokojná, píše tyla.com.

Rozvod ju položil aj nakopol

"Myslela som si, že som sa vydala na celý život. Bol tu môj muž, naše dcéry a práca. Cítila som, že je všetko ako má byť,” povedala dvojnásobná mama a priznala, že po odchode manžela bola vo veľmi zlom stave. 

Profimedia

"Naozaj ma to zlomilo. Cítila som sa bezcenná, mávala som záchvaty paniky. Jedného dňa som sa však zobudila a pomyslela som si: Pochádzaš z rodiny silných žien, si slobodná a môžeš kompletne zmeniť svoj život,” priznala Emma, ktorá vedela, že to, ako bude vyzerať jej budúcnosť, má vo svojich rukách. 

O dva roky neskôr je z Emmy úplne nová osoba. Radikálne zmenila životosprávu, nezdravé pokrmy a hotové jedlá nahradila výživnou stravou plnou vitamínov, pravidelne cvičí a stará sa o svoj zovňajšok. 

Profimedia

„Ľudia mi hovoria, že som sa neuveriteľne zmenila a celá žiarim. Myslím si, že je to tým,  že som vo vnútri taká šťastná a cítim sa fantasticky v novom a zdravšom tele,” hovorí Emma, ktorá úplne zmenila aj svoj šatník. 

Emma je teraz veľmi šťastná a stále sa usmieva, no vraj je toto iba začiatok. Rozvedená mamička si hľadá cez zoznamku novú lásku a verí, že nájde muža, ktorý ju urobí dokonale šťastnou. Držíme jej palce!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie