Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Konečne nové správy o Bruceovi Willisovi: Jeho manželka prezradila, ako na tom je
Zdielať na

Konečne nové správy o Bruceovi Willisovi: Jeho manželka prezradila, ako na tom je

Zdroj: Profimedia

Informácia o ukončení hereckej kariéry kvôli vážnej diagnóze zarmútila pred časom mnohých fanúšikov tejto filmovej legendy. Našťastie, vďaka milujúcej manželke a podpore celej rodiny to podľa všetkého zvláda skvelo.

Manželka Brucea Willisa, Emma Heming Willis (44), sa sedem mesiacov po oznámení diagnózy a ukončení jeho filmovej kariéry podelila s fanúšikmi o aktuálne zábery a tiež prezradila, ako sa mu darí, informuje news.yahoo.com.

Bruce Willis (67) si momentálne užíva predčasný herecký dôchodok a to kvôli afázii. Ide o ochorenie, či skôr poruchu komunikácie, ku ktorej dochádza v dôsledku poškodenia rečových centier v mozgu. Afázia sa môže prejaviť ako neschopnosť komunikovať, písať alebo rozumieť reči – verbálnej alebo písomnému prejavu. 

Willisa ovplyvnila natoľko, že už nebol schopný pracovať a musel sa viac sústrediť na svoje zdravie. Vyzerá to tak, že pokojný život a podpora manželky aj celej rodiny hercovi mimoriadne prospieva, pretože na aktuálnych záberoch vyzerá skvelo a šťastne. 

Jeho krásna manželka Emma potešila všetkých Willisových fanúšikov, keď sa podelila o krásne rodinné momentky s manželom a ich dvomi rozkošnými dcérami - Mabel (10) a Evelyn (8), ktoré nafotila a natočila počas leta.

Obľúbeného herca tak môžeme vidieť v objatí dcér, ako sa s nimi hrá či tancuje a ako si užívajú prechádzky. „U nás neveríme na dokonalosť, ale naše tohtoročné leto k tomu malo veľmi blízko,“ napísala Emma k fotografiám. 

Krásne zábery fanúšikovia ocenili tisíckami lajkov a pridali sa k nim aj hercove dospelé dcéry, ktoré má z manželstva s Demi Moore. Všetci členovia rodiny spolu veľmi dobre vychádzajú, čo pravdepodobne bývalej hereckej hviezde prospieva najviac! Držíme mu palce!

Súvisiace články

Najčítanejšie