Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Emily ukázala, čo vyviedol jej manžel, ženy sa okamžite pridali: Máte TOTO doma aj vy?
Zdielať na

Emily ukázala, čo vyviedol jej manžel, ženy sa okamžite pridali: Máte TOTO doma aj vy?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Chcela sa na sociálnej sieti posťažovať, no zistila, že nie je jediná, čo má manžela z úplne inej planéty. No schválne, mohlo by sa niečo podobné stať aj u vás?

Rozčúlená Emily zdieľala na TikToku video, na ktorom názorne ukázala, čo vyviedol jej manžel a priznala sa, že jej to hlava neberie. Určite však nečakala, že týmto príspevkom rozprúdi takú búrlivú diskusiu, píše Daily Star.

Český herec Michal Suchánek žije v spokojnom manželstve už viac ako 30 rokov. Ako sa im to podarilo?

Vo videu, ktoré Emily zdieľala, môžete vidieť dva páry čiernych ponožiek visiacich na šnúre v záhrade pri jej dome. Na tomto by naozaj nebolo nič zvláštne, keby štyri čierne ponožky nezavesil na šnúru jej manžel v jeden slnečný deň, aby čo najrýchlejšie uschli. Nuž, a visia tam doteraz... 

Možno ste si pomysleli, že jej manžel na ne v ten deň zabudol a zvesil si ich trebárs na druhý či tretí deň, keď si ich všimol, no bolo to oveľa dlhšie. Manžel Emily ich totiž zavesil na šnúru pred dvoma mesiacmi a odvtedy sú tam. 

Opratá a vysušená bielizeň medzitým zmokla a znovu sa usušila niekoľkokrát, dokonca ustála aj silný vietor, ale jej muž si na ponožky, ktoré súrne potreboval, stále nespomenul. 

Žena svojich fanúšikov výborne pobavila a mnohé ju pochválili, že vôbec mala nervy čakať, či ho to nenapadne. Jedna dokonca vtipne dodala, že sa možno dočká, keď sa budú s rodinou sťahovať do nového domu

Ďalšie ženy zase pridávali svoje príhody so svojimi podarenými polovičkami a Emily sa snáď aspoň trochu uľavilo, keď zistila, že podobné príhody nie sú v živote s mužom ničím výnimočné. 

Ako to vyzerá u vás? Tiež máte niekedy pocit, že váš drahý je z úplne inej planéty?

@emilyshires1 Approach men with caution when asking them to get a house x #EndlessJourney #fypage #fyp #xyzbca #fypシ #foryou #goviral #viral #comedy #storytime ♬ original sound - Em Shires

Súvisiace články

Najčítanejšie