Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krásku kritizujú za výber partnera: Nikto jej neverí, že TOHTO muža môže milovať
Zdielať na

Krásku kritizujú za výber partnera: Nikto jej neverí, že TOHTO muža môže milovať

Zdroj: Instagram/Sienna Keera

Neprajníci im denne vypisujú, že sú nechutní a dokonca dostali aj výhražky smrťou. A to všetko iba preto, že nedokážu prijať, že vzhľadom extrémne odlišný pár sa skutočne ľúbi.

Ich príbeh pripomína romantický scenár zamilovaného filmu, no nie každého presvedčil. Dôvod, pre ktorý mladú ženu podozrievajú z neúprimnosti, je práve obrovský rozdiel v ich vzhľade, teda skôr vo váhe. Napriek tomu, že sú už manželia, vychovávajú aj spoločného syna a tvoria harmonickú rodinu, mnoho ľudí im to jednoducho neverí, píše Daily Star.

Pravá láska alebo pretvárka?

Dvojica sa spoznala vďaka Instagramu. Najskôr si niekoľko mesiacov písali, potom sa stretli a odvtedy sú spolu. Sympatická Sienna Keera sa za svojím snúbencom Georgom Keywoodom dokonca presťahovala z Austrálie do Veľkej Británie.

Zaľúbenci zdieľajú svoj spoločný život a videá na sociálnych sieťach, vďaka čomu majú nielen veľké množstvo fanúšikov, ale tiež neprajníkov. Sienna je krásna štíhla žena, zatiaľ čo jej partner je podľa väčšiny až chorobne obézny. Kritici často upozorňujú na to, že nejde ani tak o vzhľad, ale skôr o jeho zdravie, na ktoré by mal myslieť viac.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sienna Keera (@siennakeera)

Pre mladú ženu je vraj vysnívaným mužom a vždy sa jej vraj páčili veľkí chlapi. Ľudia jej napriek tomu neveria a hoci s ním má už malého synčeka, označujú ju za zlatokopku, ktorá iba využila tučného a finančne zabezpečeného chlapa. Georg je totiž herec, ktorý sa preslávil v sitcome BBC People Just Do Nothing, a tak je možné, že sa túžila „priživiť“ aj na jeho sláve, myslia si mnohí.   

Sienna a George sú síce prehnanou kritikou sklamaní, no rozhodne to na ich vzťahu nič nemení. Navyše, mnohé z ich videí na TikToku sa stali virálne a vďaka popularite na sociálnych sieťach si vedia zarobiť až 10-tisíc libier mesačne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sienna Keera (@siennakeera)

Aj tuční ľudia túžia po láske

„Chceme prelomiť stigmu rôznych veľkostí vo vzťahoch. Naozaj sa nemusíte meniť, aby ste našli lásku a boli šťastní," povedal George a Sienna  ho doplnila. „Absolútne milujeme svoje životy a pre nášho syna sme vybudovali život, o ktorom sme nikdy neverili, že by bol možný."

"Ľudia jednoducho neznesú fakt, že tučný muž má atraktívnu manželku. Trhá mi srdce, keď vidím, že ľudia útočia na iných iba preto, že sú iní," dodal George.

Či je to naozaj pravda, vedia iba oni dvaja, no rozhodne by sme nemali súdiť niekoho, ak ho nepoznáme osobne, súhlasíte? Možno je veľký rozdiel v ich váhe, no v ostatných veciach si môžu perfektne rozumieť, čo si myslíte vy?

@siennakeera

♬ sonido original - ?????
@siennakeera Replying to @Jeff Young1429 ♬ original sound - SiennaKeera

Súvisiace články

Najčítanejšie