Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Má 50 rokov a zviedla už cez tisíc ženatých mužov: Podľahol by jej aj ten váš?
Zdielať na

Má 50 rokov a zviedla už cez tisíc ženatých mužov: Podľahol by jej aj ten váš?

Zdroj: facebook/Gweneth Lee

Vedeli ste, že práve september je jediný mesiac v roku, kedy sú si partneri najčastejšie neverní? Svoje o tom vie aj táto žena, ktorá už dávno nie je najmladšia a stále jej muži ležia pri nohách. Najmä tí ženatí…

Gweneth samú seba považuje za supermilenku, ktorej muži akosi nevedia odolať, a to aj napriek tomu, že má už 50 rokov! Stále atraktívna bruneta si vyberá hlavne ženáčov. Prečo? 

"Muži sú jednoducho otrávení z toho, že sa neustále musia pozerať na tie isté tváre, telá a rozprávať sa stále s tým istým človekom. Je to ako pandémia… Kto by chcel tráviť toľko času s jedným a tým istým človekom?” nechala sa v rozhovore pre britský thesun.co.uk počuť profesionálna milenka. Na konte má už cez 1000 afér so ženatými mužmi a rozhodne sa s tým nechystá prestať. Gweneth dokonca prezradila, že nuda je práve najčastejší dôvod, prečo muži podvádzajú svoje polovičky. Sú to práve ženáči, ktorí ju zaujímajú, keďže sama nechce mať žiadny trvalý vzťah. Jej milenci sú bohatí svetobežníci, ktorí ju obdarúvajú rôznymi darčekmi, autami, drahými umeleckými dielami a sú k nej veľmi všímaví… Ženatí sú jednoducho najlepší. Mám rada komplimenty, ktorými ma zahŕňajú a super je, že s nimi nemusím byť celý čas,” priznala žena dôvod, prečo si ich vyberá.

Hoci vie, že mnohí ľudia, najmä ženy s jej životným štýlom nesúhlasia, ona sa ho rozhodne nechystá zmeniť. Prečo? Aj na to má jasný názor. “Iba myšlienka, že by som mala obyčajný, nudný a monotónny život je pre mňa nepredstaviteľná,” dodala na záver. 

Súvisiace články

Najčítanejšie