Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávny herec vytrel zrak hejterom, ktorí kritizujú postavu jeho ženy: TOTO je dokonalý muž!
Zdielať na

Slávny herec vytrel zrak hejterom, ktorí kritizujú postavu jeho ženy: TOTO je dokonalý muž!

Zdroj: Profimedia

Ich krásne manželstvo a ukážkový vzťah je nielen v Hollywoode veľkou vzácnosťou. Žiaľ, namiesto toho, aby sa týmto párom ľudia inšpirovali, neustále ich kritizujú a posmievajú sa im.

Pierce Brosnan (69) a Keely Shaye Smith (58) sú manželmi už viac ako dvadsať rokov, no napriek tomu je ich láska rovnako silná ako na začiatku. Jediné, čo im znepríjemňuje spoločný život, sú nepríjemní hejteri, ktorí Brosnanovu manželku dookola urážajú kvôli kilám navyše, informuje unilad.com.

Keď sa zoznámili, boli obaja mladí, štíhli a atraktívni. Keď sa v roku 2001 vzali, Keely sa s manželom starala aj o jeho tri deti z predošlého manželstva, keďže Brosnanova prvá manželka zomrela v roku 1991 na rakovinu. Herec prežíval veľmi ťažké obdobie, ktoré mu pomohla prekonať práve krásna Keely. 

Celebritní manželia mali ešte dve spoločné deti a práve po pôrodoch sa postava Keely zmenila. Zostalo jej niekoľko kilogramov navyše, čo fanúšikovia slávneho herca nedokázali prekúsnuť a neustále narážajú na to, že by mala schudnúť. 

Brosnan svojej láske pravidelne vyznáva lásku aj verejne, čím sa snaží dokázať, že nie je povrchný a svoju manželku nadovšetko miluje presne takú, aká je. 

„Niektorí priatelia jej ponúkali operáciu na zníženie hmotnosti. Ja však neskutočne milujem každú krivku na jej tele. V mojich očiach je to tá najkrajšia žena a tiež mama našich detí,“ zalepil Brosnan ústa všetkým neprajníkom. 

„Aj v minulosti som ju miloval pre to, aká je, nie len pre jej krásu. Teraz ju milujem ešte viac, pretože je matkou našich detí. Som na ňu veľmi hrdý a snažím sa, aby som bol hodný jej lásky,“ cituje herca portál Unilad.  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Closer Weekly (@closerweekly)

Je paradoxom, že herec, ktorý si na filmovom plátne zahral najväčšieho milovníka najkrajších a najsexi žien a aj dnes by mohol mať každú, na ktorú si ukáže, je verný jednej jedinej. Takto vyzerá skutočná láska, klobúk dole! Kiež by takýchto mužov bolo na svete viac! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva.ro (@evaromania)

Súvisiace články

Najčítanejšie