Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kráska ukázala manžela, ľuďom padla sánka: Absolútne nikto neverí, že tu ide o lásku!
Zdielať na

Kráska ukázala manžela, ľuďom padla sánka: Absolútne nikto neverí, že tu ide o lásku!

Zdroj: TikTok/dave_jackie2818

Pri pohľade na tento pár, ktorý oslávil už tri roky manželstva, všetci len neveriacky krútia hlavou. Prečo je také ťažké uveriť mladej žene, že tohto muža skutočne miluje? Pozrite sa a urobte si svoj názor!

Manželia Jackie a Dave vzbudzujú pozornosť aj pohoršenie všade, kde sa objavia. Dôvodom je práve ich priepastný vekový rozdiel – 42 rokov, píše tyla.com.

Láska alebo pretvárka?

David prezradil, že svoju mladú manželku spoznal najskôr online. "Jackie a ja sme sa prvýkrát stretli cez internetovú stránku s názvom „Cherryblossoms“. Poslal som jej správu a rovno som sa jej priznal, že sa mi páči jej profil a mám záujem sa s ňou stretnúť," opisuje obdobie ich zoznámenia zaľúbený starší pán. 

"Dala som mu svoje telefónne číslo a na druhý deň sme sa stretli na káve a potom sme išli na obed,“ opísala Jackie ich prvé stretnutie. 

TikTok/dave_jackie2818

Keďže sa cítili spolu príjemne a mali veľa spoločných tém, začali sa stretávať, a aj po troch rokoch manželstva je vraj ich vzťah rovnako silný

27-ročná Jackie a 69-ročný Dave pravidelne zverejňujú na sociálnych sieťach spoločné videá, aby ľuďom ukázali, ako sa veľmi ľúbia. Neodradilo ich ani to, že im denne vypisujú hejteri a mladú ženu obviňujú, že je zlatokopka a staršieho pána zbalila iba kvôli peniazom a tiež z dôvodu, aby získala americké občianstvo. 

Zaľúbenci si kritiku neprajníkov nevšímajú a na sociálnej sieti nechali iba krátky odkaz: "Láska je nekonečná a nemá žiadne vekové obmedzenie." Nuž, nech sú teda šťastní!

@dave_jackie2818 Reply to @butch0074 #bisayangtiktoker #pinayinusa???? #agegaprelationship #agegapcouple #husbandandwife #ageisjustanumber ♬ original sound - Mai
@dave_jackie2818 Reply to @idgal1966 Have a nice weekend #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #ageisjustanumber #pinayinusa???? #bisayangtiktoker ♬ original sound - Dave and Jackie
@dave_jackie2818 we are not a dancer #bisayangtiktoker #pinayinusa???? #ageisjustanumber #husbandandwife #agegapcouple #agegaprelationship ♬ original sound - Mai

Súvisiace články

Najčítanejšie