Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muži podľa horoskopu: Býci sú romantickí, Váhy vás nepodvedú, aký je ten váš?
Zdielať na

Muži podľa horoskopu: Býci sú romantickí, Váhy vás nepodvedú, aký je ten váš?

Zdroj: unsplash.com/jeremy-perkins

Hľadáte vhodného partnera, ktorý k vám bude dobre pasovať? Rozhliadnite sa okolo seba a hľadajte aj podľa toho, čo je preňho typické podľa znamenia, v ktorom sa narodil.

Každé znamenie má svoje typické vlastnosti, niektorí muži sú však na partnerský život či romantiku predurčení viac. Zistite, čo dali hviezdy do vienka tomu vášmu!

​Baran

Muž Baran miluje šport, výzvy a sex. Je akčný, agresívny a energický. Má rád ženy, ktoré sú v skvelej kondícii a ktoré si veria. So ženami v znamení Strelca a Leva dosiahne najlepšie výsledky v akomkoľvek snažení či boji, Blíženci a Vodnári ho môžu tiež zaujať, avšak také Váhy mu prinesú veľa frustrácie. Nebude mať trpezlivosť s Kozorožcami a Rakmi. Ryby a Býci pre neho budú skôr najlepšími kamarátkami a manierom Panien nebude rozumieť ani trošku. Muž Baran rozhodne prispeje k ohňostroju vo vašej spálni, ale aj k výbušným súbojom. Ak túžite hrať prvé husle, s Baranom to rozhodne nepôjde. 

Býk

Muži Býci sú romantickí, praktickí a zásadoví, avšak dokážu byť aj panovační a tvrdohlaví. Zbožňujú jedlo a milujú peniaze. Preto majú radi ženy, ktoré sa vedia otáčať v kuchyni a ktorým nevadí, že sa môžu ušpiniť. Romantiku zažijú s Rybami a Rakmi, so Škorpiónmi pôjdu do všetkého po hlave. Spoločné záujmy ich môžu spojiť s Váhami, s Blížencami to bude skôr o kamarátstve a s Baranmi to bude veľmi horúci vzťah plný sexu. Nebude im to ladiť s Vodnármi a Levmi, žena Býk ich síce bude priťahovať, ale vďaka obojstrannej tvrdohlavosti to môže škrípať. Pozor, Býk sa môže zdať flegmatický, ale keď sa rozčúli, stojí to za to. Odpustiť vie, ale nikdy nezabudne. 

unsplash.com/shamim-nakhaei

Blíženci

Muži Blíženci sú ukecaní, trendy, milujú knihy a zvyčajne majú veľa priateľov. Bývajú štíhli, zvedaví a často v sebe nosia dve tváre, nie nadarmo sa tomuto znameniu hovorí „dvojičky“. Oslní ho žena, ktorá ho dokáže rozosmiať a ktorá je ukecaná rovnako ako on. Dáva prednosť štíhlym ženám so zmyslom pre štýl. Ženy Raci a Býci bývajú dobrými kamarátkami, so Strelcami ich to bude vzrušovať. Podobný pohľad na život bude mať s Pannami, Vodnárkami a s Váhami to zase bude veľmi romantické. Blíženci muži sa veľmi neznesú so Škorpiónmi, ktoré pre nich nebudú mať pochopenie. Budúcnosť s mužmi v znamení Blížencov nebýva istá, ale prítomnosť je zábavná a úprimná.

Rak

Muži Raci sú citliví, extra starostliví, starostliví, milujúci a často ich nájdete iba u rodiny a jedla. Majú radi svoju ženu, ku ktorej sa správajú pozorne. Zverujú sa len ľuďom, ktorých považujú za svojich blízkych, k cudzím sú skôr odťažení. To môže navonok pôsobiť ako arogancia, ale je to len obrana pred okolím. Vyžadujú vernosť a sami bývajú verní. Spriaznené duše nájdu medzi Rybami, Rakmi a Škorpiónmi, perfektnú dvojku vytvoria s Býkom (kuchyňa + sex), nebude im to ladiť s Vodnármi, Váhami a Strelcami, pretože ženy narodené v týchto znameniach sú pre nich až veľmi nezávislé a slobodomyseľné. 

Lev 

Muži v znamení Leva sú odvážni samci, ktorí si veria, sú tiež mimoriadne veľkorysí, a to vo všetkom. Majú láskavé srdce, sú kreatívne a milujú deti (pokojne ich majú aj desať, avšak z niekoľkých manželstiev). Milujú ženy, ktoré sú silné. A ženy milujú Levy - sú totiž magnetom. Levy sú ješitní, a keď im budete lichotiť, ľahko ich presvedčíte k čomukoľvek. Sú vášniví, dokážu milovať celým srdcom a robiť teatrálne gestá. Avšak bohužiaľ nie na dlho. Než sa usadí, môže to trvať dlhé roky a môžu za ten čas vymeniť niekoľko partneriek. Najviac ich zaujímajú ženy v znamení Blížencov a Váh, k ich ohnivému duchu sa hodia aj ženy v znamení Barana, Leva a Strelca, veľa ho naučia Vodnárky, nepochopia sa nikdy s Rybami ani Rakmi. 

unsplash.com/ben-white-

Panna

Muži v znamení Panny sú skôr plachí, presní a posadnutí zdravím. Milujú poriadok a sú praktickí. Majú radi ženy, ktoré sa o seba starajú a sú zdravé. Nádherne si porozumie so Škorpiónmi a Rakmi, Ryby ho tiež môžu zaujať. Porozumejú mu dobre ženy v znamení Kozorožca, Býka a Panny, Strelci a Býci sú veľmi ohniví, z Váh a Levíc môže mať dobré kamarátky. Veľa spoločného nájde so ženami v znamení Blížencov, bohužiaľ klapať mu to veľmi nebude s Vodnárkami. Keď sa do neho zamilujete, nebude to ľahké, muži -Panny nie sú lovci, budete ho musieť uloviť sama. Nečakajte ani spaľujúcu vášeň a lichôtky. Namiesto toho vám ale ponúkne stabilné zázemie a istotu pevného vzťahu. 

Váhy

Muži v znamení Váh sú romantickí, očarujúci, nekonfliktní a spoločenskí. Majú radi ženy, ktoré sa správajú a vyzerajú ako dámy. Dobre im to bude klapať s Blížencami, Strelcami a Levmi, hlavne v práci. Barani ich budú fascinovať, veľa spoločného nájdu s Býkmi. Ženy v znamení Kozorožca pre nich budú veľmi autoritatívne, Ryby a Raci zase veľmi hlboké a emocionálne. Muži Váhy sú vždy upravení, voňaví a pozitívni. Nemajú radi krivdu a bezprávie, majú silne vyvinutý zmysel pre česť. Títo princovia vás s najväčšou pravdepodobnosťou nepodvedú. Jediné, v čom sú slabšie, je schopnosť rýchlo sa rozhodnúť. 

Škorpión

Muži Škorpióni sú zmyselní a plní sex-appealu, nevypočítateľní a intenzívni vo všetkom, čo robia. Bývajú extrémisti, ktorí dokážu oscilovať medzi prejavmi božskej vášne a prejavmi nezáujmu, až chladu. A ani v najmenšom sa nesnaží to skrývať, takí jednoducho Škorpióni sú. Majú radi ženy, ktoré sú super atraktívne a ktoré rady experimentujú v sexe. Ideálne partnerky nájdu medzi Pannami a Kozorožcami, fascinovať ich budú ženy v znamení Barana a veľa spoločného nájdu s Býkmi. Ženy v znamení Blížencov a Vodnára sú pre Škorpiónov až veľmi ukecané. 

unsplash.com/brooke-cagle-

​Strelec 

Ak ste natrafili na muža v znamení Strelca, potom sa musíte zmieriť s tým, že je to chlap, ktorý má rád slobodu, rád cestuje a nikdy sa nenechá zviazať. Miluje ženy, ktoré sú inteligentné, rady cestujú a ktoré sa rady priučia novým veciam. Kamarátky nájde medzi Škorpiónmi a Kozorožcami, fantastické vzťahy môže nadviazať s Váhami a Vodnárkami, Blíženkyne ho budú fascinovať, pretože aj ony sú inteligentné a rady tárajú. S Pannami a Baranom to nebude klapať. S mužom v znamení Strelca nájdete skvelého spoločníka a optimistu. 

Kozorožec

Muži v znamení Kozorožca sú autoritatívne a úžasní milenci. Sú to aj muži, o ktorých sa môžete naozaj oprieť. Sú totiž veľmi zodpovední a veľkí pracanti. Môžu pôsobiť trochu nudne a nezaujímavo, ale zase sú istotou, pokiaľ túžite po bezpečnom domove. Muži Kozorožci milujú inteligentné ženy, ktoré sú zvodné a ktoré ho rešpektujú. Pevný vzťah môže vybudovať so ženami v znamení Strelca, Rýb a Škorpióna, hlboké spojenie nečakajte s Býkom, Blížencom, Levom a Váhami. 

Vodnár

Muži Vodnári sú logickí, výstrední a spurní. Majú radi ženy, ktoré sú logické a priateľské, a vzhľadom na to, že sa často pohybujú v oblakoch, je im skoro jedno, ako vyzeráte. Hlavné je, že im budete rozumieť a že im dáte najavo, že máte niečo v hlave. Muži Vodnári ocenia váš intelekt a skôr než sexuálne splynutie očakávajte splynutie duší. Veľa spoločného nájde Vodnár so ženou v znamení Kozorožca, Barana a Strelca, Levice ho budú fascinovať. Klapať to asi nebude so ženami v znamení Škorpióna a Raka, tie sú veľmi emocionálne, čo by ho mohlo desiť. A už vôbec to nebude ladiť so ženami v znamení Býka a Panny – tie stoja až veľmi pevne na zemi. 

unsplash.com/mubariz-mehdizadeh

Ryby

Muži Ryby sú snílkovia a idealisti. Sú tiež citliví, romantickí a nápadití. Ideálna žena je pre nich tá, ktorá im bude dávať nehu, lásku a porozumenie. Nemajú radi drsniačky, uprednostňujú jemné ženy. Pokiaľ potrebujete partnera, ktorý vie priložiť ruku k dielu, u Rýb ho nehľadajte. Ryby muži sú nepraktickí a len ťažko vymenia žiarovku. Osloví ich žena v znamení Raka, Škorpióna a Býka, Panny by ich frustrovali, ohnivé Levice zase vystrašili, Váhy sú citovo niekde inde. Blíženkyne by ho síce mohli baviť, ale nie dlhodobo. Veľa spoločného nájde so ženami v znamení Strelca. Ženy v znamení Kozorožca sú naň až veľmi autoritatívne.

Súvisiace články

Najčítanejšie