Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Považovali ich za úchylných a nikto ich vzťahu neveril: Neuveriteľné, no manželmi sú už 17 rokov!
Zdielať na

Považovali ich za úchylných a nikto ich vzťahu neveril: Neuveriteľné, no manželmi sú už 17 rokov!

Zdroj: Profimedia

Túto bizarnú dvojicu delí až dvojgeneračný vekový rozdiel, ale sú vraj stále zamilovaní ako na začiatku svojho vzťahu. Viete si niečo také predstaviť?

47-ročný Simon Martin a 87-ročná Edna sa zoznámili na koncerte pred takmer dvadsiatimi rokmi a vraj to bola napriek viditeľnému vekovému rozdielu láska na prvý pohľad, píše Daily Star.

Hoci bolo okolie z ich vzťahu v šoku a aj ich svadbu brali len ako úlet a neverili, že by ich manželstvo mohlo vydržať, práve oslávili už 17. výročie manželstva! 

Kým pre Simona je Edna prvou partnerkou, ona bola tridsaťsedem rokov vydatá a má dve deti, ktoré majú po šesťdesiatke a štyri vnúčatá.

Keď sa spoznali, Edna mala 69 rokov a Simon len 31!

Profimedia

Edna si spolužitie s mladším mužom nemôže vynachváliť a vraj im to nesmierne klape aj intímnej oblasti a to aj napriek jej vysokému veku a Simonovým zdravotným problémom. 

"V spálni nám to klape ako každej zamilovanej dvojici," cituje vitálnu babičku Daily Star. "Keď ideme po ulici, často sa zastavíme a začneme sa bozkávať," prezradila a dodala, že prekvapené pohľady okoloidúcich už dávno neriešia.

Profimedia

Neuveriteľné 17. výročie svadby oslávili v miestnej reštaurácii, kde si vychutnali dobrú večeru a vymenili si romantické darčeky. Za svoje úspešné manželstvo vraj vďačia tomu, že sa k sebe správajú s láskou, milujú spoločné dobrodružstvá, spája ich aj láska k hudbe a svojský zmysel pre humor.  

Nuž, nie nadarmo sa hovorí, že láska nepozná rozdiely...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie