Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Má krásnu tvár, no telo by s ňou žiadna nemenila: Olivia tvrdí, že je pre mužov neodolateľná
Zdielať na

Má krásnu tvár, no telo by s ňou žiadna nemenila: Olivia tvrdí, že je pre mužov neodolateľná

Zdroj: Instagram/oliviasworld95's profile picture oliviasworld95

Kým väčšina žien s podobnou postavou svoje kilá maskuje, alebo sa snaží schudnúť, ona ich hrdo vystavuje na obdiv a nielen to! Práve jej veľké telo vraj priťahuje mužov ako magnet.

22-ročná plus size influencerka Olivia vystupuje na sociálnych sieťach ako „oliviasworld95,“ kde má obrovské množstvo fanúšikov, informuje denník The Sun.

;t=29s

Aj keď mnohí jej píšu aj kritické komentáre a radia jej, aby schudla, ona to považuje za závisť a všetkým ženám odkazuje, aby si dávali pozor na svojich chlapov. Je totiž možné, že keď ju uvidia, jednoducho sa do nej zbláznia. To myslí vážne? 

Olivia, ktorá svoje odvážne zábery zverejňuje aj na sieti pre dospelých OnlyFans sa v jednom z príspevkov rozhovorila aj o svojom bohatom milostnom živote.

„Možno mám veľký zadok, ale nikdy som nemala problém získať muža, ktorého som chcela,“ pochválila sa a dodala, že sú z nej vraj hotoví aj takí muži, ktorých nikdy väčšie dievčatá nepriťahovali. 

„Všetky sme krásne svojím vlastným spôsobom a každá z nás môže byť HOT,“ dodala kráska, ktorá má sebavedomia na rozdávanie. 

Ako sa táto plus size kráska páči vám? Čo by ste jej odkázali?

Súvisiace články

Najčítanejšie