Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prekvapivé priznanie mužov: Zoznam najzvláštnejších vecí, ktoré ich vzrušujú na ženách
Zdielať na

Prekvapivé priznanie mužov: Zoznam najzvláštnejších vecí, ktoré ich vzrušujú na ženách

Zdroj: unsplash.com/alan-quirvan

Je pravda, že často stačí veľký výstrih alebo krátka sukňa, no muži na nás oceňujú aj ďalšie veci, ktoré ich dokážu pritiahnuť možno viac než bujný dekolt a prvoplánová vyzývavosť.

Ak chcete muža zaujať a upútať, nestačí iba vyzerať upravene a príťažlivo. Možno vás to prekvapí, no mnohí si všímajú aj úplne iné veci, vďaka ktorým môžete byť v ich očiach neodolateľné.

Herečka Slávka Halčáková oceňuje na svojej polovičke aj zmysel pre humor. A ako sa jej darí predchádzať stresovým situáciám?

Spontánnosť

Mužom sa páči hravosť a spontánnosť, ktorú prejavujeme. Napríklad keď idete na romantickú prechádzku a zrazu ho zatiahnete do kríkov alebo do telefónnej búdky a začnete sa s ním vášnivo bozkávať. Čokoľvek, čo muž nečaká, ho milo prekvapí. Nezabudnite, že muži majú radi výzvy a o nudu predsa nestojíte vy, ani oni. 

Zraniteľnosť

Toto je pre niektorých z nás dosť ťažko prijateľné a ťažko stráviteľné sústo. Je ale fakt, že mužov na ženách priťahuje vrelosť, roztomilosť a zraniteľnosť. Pripadajú si vedľa takýchto žien ako silní alfa samci. Ak ste žena, ktorá sa sústredí na kariéru a medzi konkurenciou musí mať ostré lakte, takže z vás vyžaruje sila a nezávislosť, môžu z vás mať v súkromí muži strach. 

unsplash.com

Pomoc druhým

Štúdia z British Journal of Psychology dokazuje, že ľudia, ktorí pomáhajú druhým, sú oveľa príťažlivejší pre opačné pohlavie a majú viac sexu. Nabudúce keď budete plánovať rande, možno do neho skúste zakomponovať nejakú činnosť, ktorou budete zároveň aj konať dobré skutky. Napríklad mu ukážte fotografie, ktoré dokazujú, že pomáhate druhým.

Spoločné chvíľky 

V počiatku vzťahu ho niečím podobným zrejme nenažhavíte do biela, ale je dokázané, že muži, ktorí sú už nejakú dobu vo vzťahu alebo manželstve, milujú spoločné chvíľky. Ležať v posteli a čítať si spoločne knihy, spoločné večere, film v televízii. Vytvára to vytúženú intimitu. 

unsplash.com

Provokovanie

Muži sú vizuálne zamerané bytosti, a preto nie je zvláštne, že ich vzrušuje vaša nahota. Nedávajte mu ju ale len tak, trošku ho provokujte. Ukážte mu kúsok a zase ho zakryte. Zahrajte sa trochu na schovávačku a neservírujte mu hneď všetko na zlatom podnose. 

Červená farba 

Možno by ste mali zvážiť obmenu šatníka. Ak totiž chcete upútať mužovu pozornosť a byť pre neho sexi, v červenej vám to pôjde lepšie. Ďalšia štúdia totiž skúmala mužov, ktorým dávali obrázky žien v rôznych farbách oblečenia. Jasný prím mali tie v červenej farbe. Možno to nie je úplne náhoda, vyskúšajte!

unsplash.com/petr-sidorov

Súvisiace články

Najčítanejšie