Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gesto jej muža sa stalo hitom internetu: Perfektné, čo spravil pre tehotnú manželku
Zdielať na

Gesto jej muža sa stalo hitom internetu: Perfektné, čo spravil pre tehotnú manželku

Zdroj: unsplash.com/jonathan-borba

Pri pohľade na toto video si väčšina žien pomyslela, že takéhoto chlapa by chceli mať doma tiež. Pozrite sa, čím si získal tisíce lajkov a obdivných komentárov.

Budúca mamička Secora Hawks sa na sociálnej sieti pochválila veľmi milým gestom, ktoré pre ňu urobil jej manžel, keď spolu vyrazili na pláž.

Čo prezradil Matúš Kolárovský o svojej krásnej dcérke?

Každá žena, ktorá už bola tehotná, vie, že isté veci a činnosti sa už so zväčšujúcim bruškom jednoducho robiť nedajú. Niekomu chýba pohárik či dva vína, iným zase niektoré druhy športu či extra vysoké podpätky. 

Tejto budúcej mamine však zo všetkého najviac chýbalo ležanie na pláži na bruchu. V 37. týždni tehotenstva si Secora myslela, že bude musieť počkať, kým porodí, aby si opäť oddýchla na piesku tak, ako to má najradšej, no to ešte netušila, čo pre ňu vymyslí jej milujúci manžel.

TikTok/secora hawks

Kreatívny budúci tatino okamžite začal kopať dieru do piesku tak, aby sa do nej pohodlne zmestilo brucho jeho ženy a mohla si tak na pláži dokonalo oddýchnuť. Keď bola diera dostatočne hlboká, obložil ju osuškou, aby to bolo pre ňu príjemné, informuje Daily Star. 

Video si získalo na sociálnych sietí tisíce lajkov a ženy budúceho tatinka vychválili do nebies, iné zase napísali, že sú vďačné za skvelú inšpiráciu a tešia sa, že si to počas dovolenky vyskúšajú tiež. 

„To je to najkrajšie gesto lásky, aké som kedy videla,“ napísala jedna z mnohých a my s ňou úplne súhlasíme. Niekedy netreba viac, ako keď na nás partner myslí a pochopí, čo by nás najviac potešilo, však?

@secora One of the things I’ve missed most ? #pregnant #37weeks #beach ♬ love me like you do - Thalia &lt3

Súvisiace články

Najčítanejšie