Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Influencerka sa pochválila frajerom, ľudia sa jej smejú: Vážne uveril, že ho miluješ?
Zdielať na

Influencerka sa pochválila frajerom, ľudia sa jej smejú: Vážne uveril, že ho miluješ?

Zdroj: TikTok/abbyelyssa

Mladá žena je neustále obviňovaná, že je so svojím snúbencom iba kvôli peniazom, no ona sa dušuje, že ide o čistú lásku. Čo si o tom myslíte vy, veríte jej?

Hovorí sa, že láska nepozná rozdiely a v mnohých prípadoch to skutočne platí a to aj s poriadne veľkým vekovým rozdielom. V tomto prípade však o úprimnej láske väčšina ľudí pochybuje a keď vidia, čo mladá žena zdieľa na sociálnych sieťach, sú presvedčení, že jej ide iba o peniaze!

Tento celebritný pár delí viac ako 10 rokov a stále im to klape!

Influencerka Abby sa na sociálnych sieťach často chváli rozprávkovým životom po boku svojho snúbenca Mika, ktorý je od nej starší o 25 rokov, na čom by nebolo nič extra zvláštne. 

Abby ukazuje ako si užíva exkluzívne večere, luxusné dovolenky či výlety súkromnými lietadlami. Množstvo beauty služieb a značkových vecí sú pre ňu už úplná samozrejmosť, píše The Sun. 

TikTok/abbyelyssa

​Influencerka zverejňuje videá, v ktorých svoj vzťah odľahčuje tým, že vtipkuje, ako to Mike všetko veľmi rád platí, aj keď ona to vlastne vôbec nevyžaduje. 

Ľudia si z nej robia žarty a píšu jej, že vyzerá ako jej starý otec. Jeden z komentujúcich jej poďakoval a ironicky dodal, že mu dala šancu, že bude ešte šťastný. „Teraz som pochopil, že moja vyvolená sa asi ešte nenarodila...“ zavtipkoval. 

Iba oni dvaja vedia, ako to skutočne je, no asi nikto by neuveril, že by s týmto mužom bola aj vtedy, keby pracoval ako predavač, čo poviete?

@abbyelyssa ♬ I'm Just a Kid - Simple Plan
@abbyelyssa Reply to @theguitarchefguy #fyp #foryou #agegap #agegapcouple #FootlongShuffle #GhostMode #boyfriend ♬ original sound - abbyelyssa
@abbyelyssa He loves it ? #fyp #foryou #foryoupage #agegap #agegapcouple #agegaplove #ChimeHasYourBack @mikeypan ♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat
@abbyelyssa It happened ? #fyp #foryou #agegap #agegapcouple #agegaplove #LeadWithLove #DontQuitYourDaydream #UltaSkinTok #engagement #proposal @mikeypan ♬ What a time by Niall Horan and Julia Michaels - ana.tpwk

Súvisiace články

Najčítanejšie