Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Priznanie manželky mnohých zaskočilo: Naozaj TO jej mužovi neprekáža?
Zdielať na

Priznanie manželky mnohých zaskočilo: Naozaj TO jej mužovi neprekáža?

Zdroj: Instagram/shelbysaywhatblog

Tento pár je pekným dôkazom toho, že ak sa dvaja ľudia naozaj úprimne ľúbia, vzhľad, výška, či váha rozhodne nie sú merítkami, ktoré by mohli ich city ovplyvniť.

Populárna influencerka Shelby Tomalin sa na sociálnych sieťach preslávila najmä vďaka videám so svojím manželom.

Aj obľúbený herec Pierce Brosnan má manželku s kyprými tvarmi a na ich láske sa ani po rokoch nič nezmenilo!

Shelby sa vo svojich úprimných postoch priznala, že je nielen vyššia, ale aj podstatne ťažšia, ako jej manžel a nosí aj väčšie veľkosti oblečenia, ako on.

Stále zamilovaný pár začal s natáčaním spoločných videí najmä preto, aby ľuďom ukázali, že nemusia mať žiadne predsudky, píše Daily Star.  

@shelbysaywhatblog Where my curvy wives at? ??? #husandandwife #curvywife #shortking #midsize #size14 #midsizegal #midsizeswimsuit ♬ follow me on ig the_jaderoom - jade??

„Dôvody, prečo sa milujeme, nemajú nič spoločné s naším vzhľadom,“ zhodujú sa obaja, čím aj manžel potvrdil, že mu manželkina výška a váha nijako neprekáža, dokonca ju ani nevníma. 

Dvojica si získala videami tisíce lajkov a ďakovných komentárov a mnohí ľudia sa priznali, že kvôli podobným rozdielom vo vzťahu dlho trpeli a nedokázali sa cez to preniesť.

Shelby má na TikToku už viac ako 140-tisíc fanúšikov a zverejňuje aj iné videá, ktorými chce povzbudzovať ženy, aby boli sebavedomejšie vo všetkých oblastiach života a to bez ohľadu na ich veľkosť.

Súhlasíte s ňou aj vy alebo by ste si s nižším partnerom nevedeli predstaviť vzťah?

@shelbysaywhatblog Nothing but love for my short king ? confidence is ? ladies. Own it! #shortkings #shorthusband #shortkingappreciation #shortkingswinning #shortking #midsize #midisizegal #confidenceiskey ♬ original sound - '*•.¸♡ ????? ♡¸.•*'

Súvisiace články

Najčítanejšie