Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nicole balil na zoznamke podvodník: Neuveríte, s kým sa nakoniec dala dokopy!
Zdielať na

Nicole balil na zoznamke podvodník: Neuveríte, s kým sa nakoniec dala dokopy!

Zdroj: Instagram/nicolern1983

Veľa nechýbalo a sympatická žena sa mohla stať obeťou škaredého podvodu. Našťastie, bola oveľa múdrejšia, ako chlapík, ktorý sa vydával za niekoho iného.

Do poriadne zamotaného, ale nakoniec vlastne romantického príbehu sa zaplietla 38-ročná Američanka Nicole Hayden. Keď ju začal na internete baliť krásny Marcus, veľmi rýchlo ho prekukla. Neznámy muž sa vydával za krásavca a Nicole sa začal neskôr dokonca aj vyhrážať.

Múdra Nicole ale čoskoro prišla na to, že ide o nehorázny podvod a flirt s falošným Marcusom rýchlo ukončila. „Nedošlo mi to hneď, ale naozaj čudné to začalo byť, keď mi písal, že ma miluje a chce si ma vziať,“ povedala v programe This Morning už po boku skutočného Marcusa, ktorý sa v reáli volá Alessandro. 

Falošný Marcus sa pokúsil sa oklamať Nicole aj tým, že jej vyrozprával dojemný príbeh o jeho vážne chorej matke, ktorá je v nemocnici a potrebuje peniaze na liečbu. Keď mu však peniaze odmietla poslať, začal sa jej vyhrážať, píše Daily Mail.

„Keď som ho zablokovala na Instagrame, našiel si ma na whatsappe,“ vyrozprávala vydesená Nicole a dodala, že sa vyhrážal nielen jej, ale aj jej dvom deťom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Hayden (@nicolern1983)

Po tejto otrasnej skúsenosti sa však stalo niečo, čo by nečakala ani vo sne. Naozajstného Marcusa stretla na benzínovej pumpe a ihneď ho spoznala podľa fotografie. Neskôr ho vyhľadala na sociálnej sieti a nakoniec sa títo dvaja skutočne stretli a začali spolu randiť. 

„Zdieľame rovnaké ciele a máme úplne totožné životné hodnoty,“ pochvaľuje si Talian žijúci v Amerike, ktorý neveril, že si takýmto spôsobom nájde lásku svojho života. 

Naozaj ako filmový príbeh, však?

youtube/NBC News

Súvisiace články

Najčítanejšie