Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Čerstvo rozvedený jojkársky porotca: Zbalil jednu z top moderátoriek!
Zdielať na

Čerstvo rozvedený jojkársky porotca: Zbalil jednu z top moderátoriek!

Zdroj: Instagram

Hoci sa manželia rozišli ešte koncom minulého roka, oficiálne sa rozviedli až nedávno. Kým pre Taťánu Kuchařovú bol rozchod trpkou skúsenosťou, jej ex Ondrej Gregor Brzobohatý je už šťastne zamilovaný.

Navonok pôsobili ako dokonalý pár, no v súkromí mali problémy. Tie sa im nepodarilo vyriešiť a ešte pred Vianocami sa ich cesty nadobro rozišli. Niekdajšia najkrajšia žena sveta Kuchařová a porotca speváckej šou X Factor Brzobohatý majú za sebou už aj rozvod. 

​Hoci na verejnosti sú o krachu manželstva skôr zdržanlivejší, kráska neskrývala, že je zo svojho ex sklamaná. Dokonca ho v jednom z rozhovorov označila ako patologického klamára, s ktorým už nechce mať nič spoločné. Na druhej strane, hudobník dlho nezúfal a za svoju sexi polovičku si veľmi rýchlo našiel náhradu. Ešte pred rozvodom ho nachytali v spoločnosti istej tanečníčky. Hoci už v tom čase nežili v spoločnej domácnosti, blondína stále dúfala, že krízu prekonajú a dajú sa dokopy...

Na Brzobohatého vždy leteli ženy a inak tomu nie je ani teraz. Už nejaký čas by mal randiť s jednou z najpopulárnejších moderátoriek v Česku Danielou Písařovicovou. "Ja na to nebudem odpovedať. Nebudem prikladať polienko do bulvárneho ohňa," priznal pre CNN Prima News Brzobohatý, keď sa ho na jeho nový románik opýtali v šoubiznisovej relácii spomínanej televízie. 

Toto by mala byť Brzobohatého nová láska

joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie