Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nečakaná podpásovka od manžela: Ten známej herečke napísal, že ju už nemiluje, preto si našiel inú
Zdielať na

Nečakaná podpásovka od manžela: Ten známej herečke napísal, že ju už nemiluje, preto si našiel inú

Zdroj: Instagram

Po spoločnej dovolenke s manželom a dcérou prišlo smutné vytriezvenie. Českú herečku Veroniku Žilkovú opustil jej zákonitý Martin Stropnický, ktorý to urobil naozaj podlým spôsobom.

Prežili spolu dlhých 18 rokov a hoci to vyzeralo tak, že aj bok po boku zostarnú, opak je pravdou! Česká herečka Veronika Žilková sa bude v šesťdesiatke tretíkrát rozvádzať. Dôvod?

​Ešte pred pred pár dňami si Veronika, Martin a ich dcéra Kordula užívali dovolenku v Dubaji, kam ich práve Stropnický pozval. Herečka v tom čase vôbec netušila, že by to medzi nimi nemalo klapať. Hoci Žilková býva s deťmi v Česku a jej čoskoro exmanžel je veľvyslancom v Izraeli, tak o klasickom rodinnom spolužití nemôže byť reč. "Bol to pre mňa šok. Po krásnych spoločných Vianociach a dovolenke, z ktorej som sa s dcérou pred týždňom vrátila, to bola veľmi nečaká správa. Dostala som e-mail, že ma už nemiluje a jeho prípadný nový vzťah je len jeho dôsledok a že sa ospravedlňuje," priznala pre Blesk.cz Žilková. 

Herečka v otvorenej spovedi opisuje, ako ju fakt, že ju jej manžel opúšťa, ranil a cíti sa byť zradená. "Asi zistil, že v 65 rokoch vyzerá lepšie vedľa mladej slečny ako vedľa šesťdesiat ročnej manželky. Iné vysvetlenie nemám. Ťažko sa dá zmieriť s pribúdajúcimi rokmi. Herci sú viac ješitní. Tak si asi nešiel niekoho, pre koho je mladý princ. S dobrým platom a postavením," dodala Žilková. Tá sa ako dôchodkyňa bude musieť poriadna obracať, aby zabezpečila svoje štyri deti.

Súvisiace články

Najčítanejšie