Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zo svadobného obradu rovno do boja: Snúbenci sa vzali skôr, lebo netušia, čo ich čaká
Zdielať na

Zo svadobného obradu rovno do boja: Snúbenci sa vzali skôr, lebo netušia, čo ich čaká

Zdroj: Twitter/Ukraine Updates

Vojna v Ukrajine zmenila životy mnohých ľudí doslova z hodiny na hodinu. Táto zaľúbená dvojica sa rozhodla povedať si áno počas bombardovania Kyjeva. Ich príbeh dojal ľudí po celom svete.

Každú chvíľu pribúdajú ďalšie a ďalšie silné príbehy a ľudské osudy poznačené hrôzostrašným útokom ruských vojsk na Ukrajinu. Kým mnohým ženám, deťom a starším sa podarilo ujsť do bezpečia, iní zostali, aby statočne bránili svoju vlasť.

Mladí ukrajinskí snúbenci Jaryna Arieva a Sviatoslav Fursin mali svoj vysnívaný deň D naplánovaný až na máj, no vzhľadom na vypuknutie vojny sa rozhodli zosobášiť v jednom z kyjevských kostolov ešte vo štvrtok, keď začali bombardovať Kyjev, píše spravodajský web CNN.  

Twitter/Ukraine Updates

Páru určite nenapadlo ani vo sne, že by ich svadobný deň mohol vyzerať takto, no obaja to cítili rovnako a chceli sa vziať, pretože nevedia, čo všetko ich v najbližších dňoch čaká. Po krátkom obrade sa však namiesto tradičnej hostiny prezliekli do uniforiem a nastúpili brániť svoju krajinu.

„Situácia je ťažká, no my za svoje územie budeme bojovať,“ povedala čerstvá novomanželka. Veríme, že sa dočkajú šťastnej spoločnej budúcnosti…

Twitter/Ukraine Updates

Súvisiace články

Najčítanejšie