Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ľudia neverili, že ho naozaj ľúbi, dnes je z nich šťastná rodina: Čo si o tom myslíte vy?
Zdielať na

Ľudia neverili, že ho naozaj ľúbi, dnes je z nich šťastná rodina: Čo si o tom myslíte vy?

Zdroj: Profimedia

Delí ich taký vekový rozdiel, že ich mnohí považujú za otca a dcéru, no im to už neprekáža. Podstatné je pre nich iba to, že sa ľúbia a rozumejú si a kritiku iných si jednoducho nevšímajú.

Hovorí sa, že láska je slepá a ak sa dvaja ľudia skutočne ľúbia, neexistujú žiadne prekážky, ktoré by ich puto mohli pretrhnúť. Svoje vie o tom aj 22-ročná Eliza Geaghan-Forbes, ktorá sa zaľúbila do Ricka, ktorý je od nej starší o takmer tridsať rokov!

Herečka Hana Gregorová by už nechcela mať znovu 20 rokov...

Tento párik delí vekový rozdiel 28 rokov, no obaja svorne tvrdia, že to nijako nepociťujú. Vnímajú to iba v spoločnosti medzi cudzími ľuďmi, ktorí ich väčšinou považujú za otca s dcérou, píše denník Mirror. 

Eliza sa vyjadrila, že ich narážky iných ľudí vôbec neznepokojujú, pretože si vzťah so svojím výrazne starším mužom Rickom nemôže vynachváliť. „Ľudia si automaticky mysli, že ten mladší vo vzťahu musí byť manipulovaný a považujú ho za obeť," povedala Eliza a dodala, že s takýmto tvrdením absolútne nesúhlasí.

Profimedia

​S Rickom sa zoznámila pred štyrmi rokmi na benzínovej pumpe. Kvôli tomu, že bola príliš mladá, najskôr o ňu nejavil žiadny záujem.

„On sa mi hneď páčil a tak som ho začala nenápadne prenasledovať, keď som si ho pridala za priateľa na Facebooku,“ spomína na začiatky vzťahu Eliza a dodáva, že Rick dlhšie neveril, že to s ním myslí vážne. Zo začiatku im bolo nepríjemné, keď na nich ľudia na verejnosti zízali, no veľmi rýchlo si to prestali všímať.

Dnes sú z nich šťastní manželia a hoci majú spolu už dvoch malých synov – Aarona (19 mesiacov) a Rowana (5 mesiacov), stále sa stretávajú s nepochopením okolia.

„Vekový rozdiel vôbec nehrá rolu. Rick sa ku mne správa oveľa lepšie, než ktorýkoľvek muž v mojom veku,“ povedala Eliza a dodala, že im to veľmi dobre funguje aj v milostnom živote. „Rick má dokonca viac sexuálnej túžby ako ja,“ prezradila.

Dvojica tvrdí, že napriek vekovému rozdielu, ich spája veľa spoločného. Obaja si užívajú svoje deti a ich výchovu, milujú zvieratá a spája ich aj rovnaký zmysel pre humor.

Viete si predstaviť, že by ste žili vo vzťahu s takýmto veľkým vekovým rozdielom?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie