Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ženy narodené v týchto znameniach priťahujú mužov ako magnet: Ste medzi nimi?
Zdielať na

Ženy narodené v týchto znameniach priťahujú mužov ako magnet: Ste medzi nimi?

Zdroj: unsplash.com/allef-vinicius

Každá žena je svojim spôsobom krásna a atraktívna. Podľa astrológov ale existujú niektoré znamenia, ktoré dokážu zaujať a upútať opačné pohlavie okamžite.

Patríte medzi tie vyvolené, ktoré majú v sebe nevysvetliteľný magnetizmus, ktorý priťahuje opačné pohlavie oveľa viac ako iné znamenia? Zistite to hneď!

Aké topánky miluje Gabika Dzuríková? Nenechajte si ju ujsť v komediálnom seriáli Hranica  každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!

Baran

Ženy narodené v znamení Barana dávajú veľký dôraz na vzhľad. Majú silnú vôľu a túžbu po víťazstve. Okrem lásky k móde dokážu vtiahnuť do smädu po živote, vedia milovať a byť milované. Snáď práve to je jedinečná vlastnosť, ako sa javia všetkým mužom – ako magnet, ktorý ich priťahuje. Tieto ženy nenechajú nikoho ľahostajným. Vedia, ako to urobiť, aby si ich druhí všimli, a tiež, ako druhých získať. Tieto ženy často priťahujú pozornosť elegantnými outfitmi, ale stačí, ak sa im muži pozrú do očí, odrazu na všetko zabudnú a často sa okamžite zamilujú.

unsplash/rodolfo-sanches

​Býk

Ženy narodené v znamení Býka dokážu svojou prirodzenou nehou a krásou lapiť srdce každého muža. Ich nežné gestá ich predurčujú byť veľmi milými, príjemnými a starostlivými partnerkami. A komu by sa to nepáčilo? Prvé, čo mužov na ženách v tomto znamení priťahuje, je ich okázalá sladkosť a osobné kúzlo. Muži ich kúzlu okamžite prepadnú a v tej chvíli už zamilovaní zisťujú, že za zdanlivou krehkosťou sa skrýva vôľa zo železa a ocele.

Profimedia

​Blíženec

Ženy narodené v znamení Blížencov využívajú svoje rozmanité nadanie, aby dobyli srdce mnohých mužov. Ich nepredvídateľnosť robí zo zvádzania vzrušujúcu hru, pri ktorej sa môžu na okamih stať skromnou ženou a v nasledujúcej minúte zase osudovou kráskou, z ktorej muži bláznia. Blíženci majú mnoho podôb, čo znamená, že muži s nimi nemôžu držať krok a sú rýchlo strhnutí ich nepolapiteľným kúzlom.

unsplash.com/alexandru-zdrobau

​Rak

Ženy narodené v znamení Raka majú vnútornú krásu, ktorá očarí srdce toho, kto sa k nim priblíži. Muži, ktorí ich stretnú, sa nimi nechajú zvádzať, kým nestratia hlavu. Sú tak uchvátení, že sa im bude zdať, že objavili poklad. Krása žien v tomto znamení je na prvý pohľad málo zrejmá, ale na druhý už ju z nich cíti úplne každý. Ten, kto dokáže ich vnútornú krásu odhaliť, takú ženu pravdepodobne nikdy nevymení za inú.

unsplash.com

​Panna

Ženy v znamení Panny sú kúzelníčky, ktoré sa dokážu transformovať podľa toho, koho chcú zaujať. Ich krása je prispôsobivá očiam tých, ktorí sa na ne pozerajú. Čo znamená, že pre mužov neexistuje žiadny spôsob, ako uniknúť. Panny vedia, ako sa starať o svoj vzhľad, a vždy dokážu byť zvodné, očarujúce a elegantné. Nie je muža, ktorý by nechcel kráčať po ich boku.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie