Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žiadna oslnivá kráska, na ulici by ste ju prehliadli: TOTO ste o novej frajerke Brada Pitta netušili
Zdielať na

Žiadna oslnivá kráska, na ulici by ste ju prehliadli: TOTO ste o novej frajerke Brada Pitta netušili

Zdroj: SITA

V podstate o každej žene, ktorá sa objaví v jeho blízkosti, sa hovorí ako o jeho novej známosti. Tentokrát to však nevyzerá len na klebety! Kto je tá záhadná Bradova láska?

Od rozchodu s Angelinou Jolie (46) sa o milostnom živote Brada Pitta špekuluje neustále. V posledných hodinách obletela celý svet informácia, že obľúbený herec má mať priateľku, s ktorou vraj tajne randí už niekoľko mesiacov. Podľa denníka The Sun sa im to podarilo utajiť najmä preto, že bývajú len kúsok od seba. Kto je tá záhadná vyvolená?

Priateľkou Brada Pitta má byť svojská švédska modelka a speváčka Lykke Li, s ktorou sa mal objaviť už aj na večeri v novo otvorenom hollywoodskom podniku Mother Wolf, kde si vychutnávali talianske špeciality.

Kto je Lykke Li?

Hovorí si Lykke Li, ale jej celé meno je Li Lykke Timotej Zachrisson.

Hudobná kariéra 35-ročnej speváčky trvá už vyše 15 rokov, popri nej sa však stále venuje aj modelingu a vyskúšala si aj herectvo.

Piesne švédskej speváčky a skladateľky sa objavili v mnohých populárnych televíznych reláciách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lykke Li (@lykkeli)

Jej hudobná kariéra odštartovala v roku 2007, keď vydala svoje prvé EP s názvom Little Bit.

Lykke odvtedy vydala štyri štúdiové albumy, jej pieseň Get Some, vydaná v roku 2010, bola použitá v rôznych televíznych reláciách ako 90210, The Vampire Diaries a Pretty Little Liars.

Okrem spevu sa Lykke venuje modelingu a v roku 2012 podpísala zmluvu s agentúrou VIVA Model Management.

Lykke Li má 6-ročného syna Diona s bývalým partnerom Jeffom Bhaskerom, ktorý je úspešným hudobným producentom a spolupracoval s menami ako Kayne West, Jay-Z či Beyonce.

Keď je Lykke Li na pódiu či na prehliadkovom móle, pôsobí ako netypická éterická kráska, v bežnom živote na  ulici bez mejkapu by v nej poppovú hviezdu a aktuálnu Pittovu lásku asi nespoznali...

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vance Magazines ? (@vancemagazin)

Súvisiace články

Najčítanejšie