Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Modelka si nevie nájsť chlapa, dôvod vás zarazí: Muži sa vraj boja jej krásy
Zdielať na

Modelka si nevie nájsť chlapa, dôvod vás zarazí: Muži sa vraj boja jej krásy

Zdroj: Profimedia

Tejto sexi kráske sebavedomie rozhodne nechýba a možno to je pravý dôvod, prečo od nej muži vždy zutekajú. Čo si o tom myslíte vy?

Sexi modelku Elizabeth Marie Chevalier (27) preslávilo najmä fotenie pre prestížny magazín Playboy, v ktorom sa na titulke objavila už niekoľkokrát. Jej úspech a krása jej však veľa šťastia neprinieslo, chýba jej totiž to najdôležitejšie, láska a milujúci partner, píše news.com.au.

Naozaj sa muži boja jej krásy?

„Všetci muži sa ma boja, pretože som vysoká, krásna a odrádza ich aj moja veľmi silná osobnosť. Nedajú mi ani čas, aby som im ukázala, aká viem byť milá a milujúca osoba. Niektorí sa ma zo strachu boja dokonca osloviť,“ sťažuje sa kráska, ktorá bez priateľa len pol roka, no jej to pripadá ako celá večnosť. 

Profimedia

A aké má sebavedomá kráska predstavy o svojom vysnívanom princovi? Mal by to byť mužný a vysoký typ tmavej pleti, pričom na veku jej nezáleží, no ocenila by, ak by bol pokojnej a tichšej povahy.

Elizabeth Marie je určite pre mnohých mužov veľmi atraktívna, no ak sa sama označuje za príliš krásnu, možno bude problém práve v jej prehnanom sebavedomí.

Čo si o tom myslíte vy? Myslíte si, že sú z nej naozaj všetci muži úplne paf?

Súvisiace články

Najčítanejšie