Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodičom HO nestihla ani predstaviť: Šialené, čo spravili po dvoch týždňoch randenia
Zdielať na

Rodičom HO nestihla ani predstaviť: Šialené, čo spravili po dvoch týždňoch randenia

Zdroj: TikTok/Clara and Tray

Existujú rôzne tipy a rady, ako si zabezpečiť šťastný, spokojný a dlhotrvajúci vzťah, no u každej dvojice nakoniec funguje niečo iné. Títo zaľúbenci sú presvedčení, že takto budú spolu naveky.

Iba 18-ročná Clara oznámila na sociálnej sieti, že sa vydala, na čom by nebolo nič až také zvláštne. Keď však dodala, že so svojím manželom randila pred svadbou iba dva týždne, ľuďom padla sánka!

Clara prezradila, že spolu skutočne pred svadbou s Treyom chodili iba dva týždne, no poznali sa už predtým, píše The Sun. 

 

„Stretli sme sa, keď som mala 15 a Trey 17 rokov. Chvíľu sme spolu chodili, ale potom sme sa rozišli, pretože som sa kvôli škole odsťahovala veľmi ďaleko,“ hovorí mladá manželka a dodáva, že mala potom vážny vzťah dva roky, no nakoniec to ukončila, pretože k Treyovi stále niečo cítila. Keď sa dvojica opäť stretla, zistili, že sú na tom rovnako a stále ich to k sebe ťahá.

Začali spolu chodiť, po dvoch týždňoch ušli a vzali sa bez toho, že by o ich vzťahu najbližší vôbec vedeli.

@claraandtrey #marriedyoung #claraandtrey #Sing2gether #VansCheckerboardDay #BetterTogetherChallenge ♬ original sound - erica.stubblefield9

 

Keď Clara zverejnila na TikToku video z ich svadobného dňa, ľudia jej začali vypisovať, že spravila veľkú chybu a o chvíľu sa bude rozvádzať. Zamilovaná dvojica je však presvedčená, že pri skutočnej a osudovej láske vôbec netreba čakať a práve rýchla svadba im zabezpečí, že ich manželstvo bude pevné.

„Držím vám palce! Moji rodičia sa vzali tiež po dvoch týždňoch a sú spolu už vyše dvadsať rokov,“ napísala im jedna z mála, ktorá im fandí a nepochybuje, že im to vydrží. 

Čo si o tom myslíte vy? Poznáte tiež niekoho, kto so svadbou vôbec neotáľal?

@claraandtrey #marriedyoung #marriedyoungcheck #marriedaftertwoweeks #claraandtrey #ROMWEnextgen ♬ original sound - anna heid
@claraandtrey Is this love ? #marriagetok ♬ Neon Moon - DJ Noiz
@claraandtrey #greenscreen ♬ Anyone - Justin Bieber
@claraandtrey Reply to @savandchriis ♬ You're Still The One - Shania Twain

Súvisiace články

Najčítanejšie