Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Všetko o láske a vzťahoch v roku 2022: Kto stretne nového partnera a kto zažije sklamanie?
Zdielať na

Všetko o láske a vzťahoch v roku 2022: Kto stretne nového partnera a kto zažije sklamanie?

Zdroj: Profimedia

Blíži sa koniec roka a tak všetci rekapitulujeme uplynulý rok a zároveň plánujeme aj ten nový. Čo nás v ňom čaká v oblasti lásky podľa hviezd? Zistite to hneď!

Astrologička Martina Blažena Boháčová prezradila, ako bude priať rok 2022 vzťahom a láske ako takej. Čo konkrétne čaká práve vaše znamenie?

Snáď sa tohto skvelého filmu dočkáme už čoskoro aj v našich kinách!

​Baran

Čo čaká Baranov v oblasti lásky v roku 2022? Prvá polovica roku bude pre Baranov v láske sklamaním. Ľudia narodení v tomto znamení sa môžu cítiť osamelí. Avšak v druhej polovici roka príde pre Baranov žatva. Budú tak očarujúci, že ich nepôjde prehliadnuť! Hlavu hore, slnko vychádza!

Býk

Na čo sa pripraviť, ak ste sa narodili v znamení Býka? Nájdete konečne dlho vytúženého spoľahlivého a stabilného partnera? Býci, nezabudnite, že stretnúť môžete niekoho len tak, že tomu pôjdete naproti. Choďte na akcie a využite príležitostí! Hviezdy vám prajú! A potenciálny partner už na vás čaká! V druhej polovici roka buďte v partnerských vzťahoch opatrní a úprimní. Je možné, že pokiaľ niečo tajíte pred svojim partnerom, mohlo by to prasknúť. 

dvojica, láska

unsplash.com

​Blíženci 

Blíženci a láska v roku 2022. Čaká na vás rovnako šikovný partner ako ste vy sami? Áno! V roku 2022 môžete takého partnera stretnúť! Nebojte sa s partnerom zdieľať spoločné záujmy a rozšíriť tak témy, o ktorých sa môžete baviť. Ak ste vo vzťahu, dajte si pozor. Nezabudnite, že pravý parťák sa neopúšťa. 

Rak 

Túžba po romantickej spriaznenej duši je veľká! Raci, máme pre vás dobrú správu – rok 2022 vám môže priniesť tieto vytúžené romantické chvíle. Nepodceňujte ich, je to akési korenie lásky. Planéty radia, aby ste sa sústredili na svoj osobný úspech. A svojho partnera podporte v jeho osobnom raste. 

Lev

Levy, čaká vás sexuálne náruživý rok! Nebojte sa experimentovať a okoreniť partnerský vzťah. Pozor si dajte na neveru. Môže sa totiž stať, že pokiaľ nebudete svoj partnerský vzťah pestovať, začnete sa obzerať inde. Skúste obohatiť váš súčasný vzťah o zážitky alebo spoločné aktivity.

unsplash.com

Panna

Zaujímavý rok už čaká na všetkých narodených v znamení Panien. Príde príležitosť vyložiť karty na stôl. Čo cítite vy a čo cíti váš partner? Čaká vás chvíľa úprimnosti. Naučte sa chváliť svoju drahú polovičku a uvidíte, ako pookreje a ako vám splní každé vaše prianie. 

Váhy

Váhy, na čo si dať pozor a na čo sa tešiť? Potrebujete, aby vás niekto mal rád! Nešliapte si ale po šťastí. Láska musí byť zdravá. Nevyčítajte, nežiarlite a partnerovi dajte priestor. Skúste zmeniť životný štýl a napríklad aj šatník. V roku 2022 si z vás všetci sadnú na zadok! Lásku buď nájdete alebo upevníte!

Škorpión

Ako stretnúť človeka, čo pohne svetom presne tak, ako očakávate? Nezabudnite, Škorpióni, že pravý vzťah je o pokoji a o harmónii. V novom roku si dajte pozor na súperenie medzi vami a vašim partnerom. Planéty a hviezdy prajú vášmu vzťahu. Snažte sa spoločne vytvoriť niečo pekné! 

unsplash.com (ilustračná fotografia)

Strelec

Ako je možné, že vaša láska je často ďalej, než by ste si priali? Je to preto, aby ste ešte viac túžili! Počúvajte svojho partnera, čo má na srdci. Buďte súčasťou jeho plánov. Pokiaľ partnera nemáte, otvorte oči. Mohli by ste ho spoznať cez internet. Bude okolo vás veľké množstvo ľudí. Tak nezabudnite, že vás partner by vždy mal byť na prvom mieste. 

Kozorožec

Kozorožci, vašou vládnucou planétou je Saturn, a preto je k vám život tvrdý! Vašou úlohou je totiž toho zvládnuť viac ako majú zvládnuť ostatní. To platí aj pre partnerské vzťahy. Pozor, aby ste v novom roku skĺbili svoje ambície a prácu aj s časom stráveným s rodinou. Nezabudnite vyznávať lásku ľuďom, ktorých máte radi. Láska je totiž aj v činoch a slovách, ktoré svojmu okoliu venujete. 

Profimedia

Vodnár

Váš život je sila! Vaším partnerom by mal byť niekto, kto chápe, že potrebujete slobodu! V roku 2022 sa zamerajte na partnera, ktorý vám pomôže ekonomicky a bude mať vôľu s vami niečo budovať. Začleňte svojho partnera do vašich plánov a do voľného času. Vodnári, ak ste single, nezúfajte! V rámci nejakej zábavy môžete v novom roku naraziť na niekoho nového! 

Ryby

Ryby, stáva sa z vás nová osobnosť a s ňou prichádzajú aj nové myšlienky a plány. Príde túžba, aby si vás niekto všimol. Príde konečne niekto taký, kto pochopí vašu romantickú dušu? Tajuplnosť vo vzťahu je krásna, ale pozor, po určitej dobe by mohlo prísť na rad podozrievania. Rok 2022 praje zrodu novým vzťahom a novým pracovným začiatkom. Využijete túto príležitosť?

Súvisiace články

Najčítanejšie