Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Milióny žien zaujalo jej video: Táto žena má vraj zaručený recept, ako si udržať muža
Zdielať na

Milióny žien zaujalo jej video: Táto žena má vraj zaručený recept, ako si udržať muža

Zdroj: Instagram/@girlygirluk

Metód a tipov na spokojný a šťastný vzťah je mnoho, no rady tejto ženy sú zamerané práve na spokojnosť a šťastie mužov. Nečudujeme sa, že toľkých ľudí rozčúlili!

Mladá žena, ktorá na TikToku vystupuje ako “@girlygirluk” vo svojom videu tvrdí, že muža vôbec nie je ťažké potešiť, píše denník Mirror. Takmer 4-milióny videní dokazuje, že táto téma mnohých zaujala, aj keď v konečnom dôsledku jej “úžasné” rady poriadne skritizovali.

Herečka Zuzana Kanócz sa zhostila úlohy doktorky Maxovej v seriáli Nemocnica bravúrne, no podobnými radami by sa rozhodne neriadila...

Ako urobiť muža šťastným?

„Nakŕm ho, pobozkaj ho, obliekaj si šaty, flirtuj s ním, buď jeho najlepšou priateľkou, urob z vášho príbytku raj a zahrňuj ho komplimentmi,“ poradila ženám “vzťahová poradkyňa” a dodala, že ak to budete takto robiť, bude šťastný a nebude mať dôvod opustiť vás.

Ako sa dalo čakať, muži aj ženy začali na jej video okamžite reagovať a komentáre boli väčšinou kritické a posmešné. „Zabudla si na to, že ho treba prezliecť, nechať odgrgnúť a prečítať mu pred spaním rozprávku,“ napísala jedna. „Čo som jeho matka?“ pýta sa ďalšia. Iné ženy zase zaujímalo, či to isté robí jej partner aj pre ňu a ďalšie zase dodali, že to mnohé ženy takto robia a ich partneri to aj tak neocenia. 

Čo si o takýchto radách myslíte vy? Napíšte nám, čo zaručene funguje vo vašom vzťahu!

@girlygirluk

Add this list if it’s not complete for you ???

♬ original sound - _ritikaaaa

 

Súvisiace články

Najčítanejšie