Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Daniel má 41 rokov a je stále panic: Od budúcej partnerky chce JEDINÚ vec a to je problém!
Zdielať na

Daniel má 41 rokov a je stále panic: Od budúcej partnerky chce JEDINÚ vec a to je problém!

Zdroj: unsplash.com/Morgan Pelinsky

Hoci sa to už dnes veľmi nevidí, niektorí ľudia sú ochotní čakať na tú pravú lásku celé roky a nepodľahnú pokušeniu. Daniel je jedným z nich!

Mladík pochádza z Austrálie a už celé roky sa snaží nájsť ženu, ktorá by bola pre neho všetkým. Zatiaľ sa mu ju však nepodarilo nájsť. Neváhal preto a odhodlal sa k zaujímavému kroku…

Ak máte radi erotické poviedky, začítajte sa do diel tejto slovenskej autorky...

​Na svojej webovej stránke zverejnil video, ktoré má slobodné dámy osloviť, aby ho následne kontaktovali. “Ak sa rada rozprávaš o filozofii, vede a literatúre, budeme si super rozumieť,” zveril sa mladík. Daniel ďalej opisuje, ako by mala jeho žena snov vyzerať. Zaujímavé pritom je, že nejaké prehnané nároky nemá. Chce len, aby potenciálna partnerka svoj doterajší život venovala práve kariére a rozvíjaniu svojej osobnosti. Na druhej strane, má jednu požiadavku, ktorá bude pre mnohé jeho rovesníčky asi nesplniteľná - chce, aby bola jeho vyvolená panna. “Viem, že existuje veľa žien, ktoré sa zaujímajú o vedu a zároveň ešte nezažili žiadne intímnosti. Takáto žena sa však veľmi ťažko hľadá… Chcem len to, aby si sa ušetrila jedine pre mňa a pre nikoho iného,” tvrdí Daniel. 

singleguyfromadelaide.com

​Samotný Austrálčan má aktuálne veľa fanúšikov, ktorí mu držia palce, aby našiel ženu snov, i keď sa to na prvý pohľad zdá byť takmer nemožné. Pod jeho video mu napísal muž, ktorý nemal sex do tridsiatky a našiel svoju vysnívanú lásku, ktorá bola tiež panna. Takže až také nereálne to nebude… Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie