Skoro jasno
15°
Bratislava
Pred odchodom na univerzitu ju čakal ŠOK: Frajer jej napísal TENTO šialený zoznam pravidiel
Zdielať na

Pred odchodom na univerzitu ju čakal ŠOK: Frajer jej napísal TENTO šialený zoznam pravidiel

Zdroj: TikTok/ccarollynn

Ak ste sa s niečím podobným stretli aj vy, buďte na pozore! Práve takéto spôsoby jedného z partnerov sú jasným znakom toho, že ste v toxickom vzťahu!

Budúca vysokoškoláčka Carolyn zverejnila na TikToku video, ktoré má už takmer 3-milióny videní. Čo ľudí tak zaujalo?

V rodine Dominiky Mirgovej žiarli najviac jej malý syn!

Znaky manipulátora​

Vo videu s názvom „Kiež by som si robila srandu,“ Carolyn prečítala 11 pravidiel, ktoré jej spísal dnes už bývalý priateľ pred odchodom na univerzitu, informuje portál unilad.co.uk.   

V šialenom zozname bolo napríklad to, že mu má posielať na schválenie oblečenie, ktoré si plánuje obliecť, zákaz stretávania sa s inými mužmi, úplný zákaz alkoholu a večierka o deviatej hodine večer, kedy sa mu má ozvať cez videohovor, aby sa presvedčil, že je na izbe sama a podobne. 

Študentka sa po tomto s priateľom ihneď rozišla a nepríjemnú skúsenosť sa rozhodla zverejniť preto, aby varovala ďalšie mladé dievčatá.  

„Chcem na mojom príklade poukázať na to, že takéto správanie je ponižujúce a urážlivé a rozhodne by žiadna žena nemala zotrvávať v takomto vzťahu. Je veľa zdrojov pomoci a liniek, na ktoré môžete zavolať a poprosiť o pomoc,“ dodala mladá žena, ktorá je šťastná, že zo vzťahu vycúvala hneď, ako si všimla prvé varovné signály.  

Zažili ste niečo podobné vo vzťahu aj vy? Napíšte nám vašu skúsenosť!

@ccarollynn

not all of the comments, but definitely some i wanted to address. this is a safe place to talk with no blame assigned ❤️

♬ original sound - Carolyn

Súvisiace články

Najčítanejšie