Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Takýto podraz od vlastnej sestry nečakala: Keď jej ukázala snúbenca, takmer odpadla!
Zdielať na

Takýto podraz od vlastnej sestry nečakala: Keď jej ukázala snúbenca, takmer odpadla!

Zdroj: Facebook/sarah.j.bunch.

Každá jedna rodina skrýva tajomstvo, ktoré sa pred verejnosťou snaží utajiť. Sarah urobila presný opak! To, ako ju vlastná sestra podrazila, vytrúbila do celého sveta a ľudia neveria, že sa jej toto mohlo stať!

Sarah sa svojím šokujúcim životným príbehom zverila na sociálnych sieťach a ľudia nechcú veriť, že sa jej niečo také mohlo naozaj stať. Mamička je dnes šťastne rozvedená, no svojho ex bude mať stále v rodine…

Na čo zbalila Sisa Sklovska svojho manžela Juraja? Neuveríte!

​Manželstvo Sarah s o dvadsať rokov starším mužom jej vydržalo päť rokov. Po tom, ako si prestali rozumieť, ho nechala a rozviedla sa s ním. Nič zvláštne by na tom nebolo, ak by neprišla na to, s kým jej ex randí! “Spomínala som vám, že v roku 2020 sa moja sestra, ktorá mala byť moja najlepšia kamrátka, zasnúbila s mojím exmanželom?” Zverila sa vo videu, ktoré zverejnila na tiktoku. Sarah v ďalších pokračovaniach priznala, že jej sestra, ktorá je od nej o desať rokov staršia, jej dokonca bola na svadbe za družičku! 

@sarahdepp08

##greenscreen so there’s a news article about my story with my sister. I CANNNNTTTTT ##badsister ##scandle ##iminthenews

♬ original sound - Sarah
@sarahdepp08

Everytime I tell someone this story… ##thisisreal ##jerryspringer ##sisterisahoe

♬ Know Yourself - Drake

Skutočný príbeh Sarah šokoval cez dva milióny ľudí, ktorí videli jej videoklip o zvláštnej rodinnej romanci. Ten medzičasom niekto nahlásil a z tiktoku zmizol. Zaujímavá bola aj samotná reakcia matky, ktorá Sarah povedala, aby sa zmierila s tým, že jej miesto zabrala vlastná sestra. Čo si o tom myslíte vy?

@sarahdepp08

##greenscreen ##greenscreenvideo ##voiceeffects I one million percent cried making this. ##singlemom ##watchmegrow

♬ original sound - Eddie Tom

Čo o svojom manželstve prezradili Gáboríkovci? U nich doma je vraj niekedy veľmi veselo….

Súvisiace články

Najčítanejšie