Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sympatické dievča si nevie nájsť frajera: Každý, kto TO uvidí v jej ústach, utečie
Zdielať na

Sympatické dievča si nevie nájsť frajera: Každý, kto TO uvidí v jej ústach, utečie

Zdroj: Facebook/Lily Magno

Je pekná aj múdra a chlapcom sa páči, no väčšinou to všetci po prvom rande vzdajú. Malú vadu na jej tvári jednoducho nedokážu akceptovať.

25-ročná Lily Magno má na sociálnej sieti obrovské množstvo fanúšikov, ktorí ju obdivujú za to, že sa rozhodla svoj hendikep neskrývať a vyšla rovno s pravdou von.

Na prvý pohľad by ste si na jej tvári určite nič nevšimli, no Lily predviedla, čo je dôvodom, že si nevie nájsť priateľa. Nosí totiž zubnú protézu, pretože jej chýbajú predné zuby. Vždy keď je na nejakom rande, pri jedle si protézu vytiahne, pretože jej prekáža a nenašiel sa ešte žiaden odvážlivec, ktorý by tento fakt dokázal prijať, píše denník The Sun. 

@lilyymagno

I mainly just wanna see Dave’s reaction @bffspod ##bffspod ##barstool ##joshrichards ##reactionvids ##firstdate ##faketeeth ##jokes ##JifRapChallenge ##smile

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

 

Sympatická Lily prišla o zuby pri nehode na skateboarde keď mala iba 13 rokov a utrpela vážne poškodenie ďasien, pri ktorom sa jej infekcia preniesla aj na ďalšie zuby a ani po rokoch nebolo možné spraviť jej implantáty, preto sa rozhodla pre zubné protézy.

Lily si na svoj hendikep úplne zvykla a dokonca sa nehanbí zverejňovať ho na verejnosti. Jediné, čo ju trápi je to, že chlapi sa s tým jednoducho nedokážu zmieriť. Lily si myslí, že takíto muži jednoducho nie sú zrelí a verí, že sa dočká takého, ktorý ju bude ľúbiť aj s protézou. Držíme jej palce!  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lilyy (@lilyymagno)

@lilyymagno

My head said no at the end?? ##whogotyousmilinlikethat ##goofy ##faketeeth ##dentureconfidence ##selflove ##tunnelvision ##supporters ##embracethegap ##smile

♬ original sound - Anonymous
@lilyymagno

Was a real fear w my old flipper ##firstkiss ##skits ##comedystar ##firstdate ##faketeethproblems ##denture ##relatable ##datingwithout? ##toothless ##talking

♬ original sound - Lilyy

Súvisiace články

Najčítanejšie