Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prečo je toľko krásnych a šikovných žien stále single? TOTO mužov odrádza najčastejšie
Zdielať na

Prečo je toľko krásnych a šikovných žien stále single? TOTO mužov odrádza najčastejšie

Zdroj: unsplash.com

Naozaj sa muži krásnych a múdrych žien boja? Čím to je, že single žien stále pribúda? Ak patríte medzi ne aj vy, tu nájdete odpoveď!

Ste sympatická, spoločenská, máte dobrú prácu a veľa priateľov, no napriek tomu vám chýba partner a vlastná rodina? Podľa odborníkov sú za tým najmä tieto dôvody.

Medzi krásne, šikovné a predsa single ženy patrí momentálne aj speváčka Martina Šindlerová.

Ste moderná a nezávislá

Ženy bojujú za svoje práva a postupne menia svet. Stále viac žien získava pracovné miesta, ktoré sú na rovnakej úrovni alebo dokonca lepšie ako muži, a osamostatňujú sa. Už nemusia žiadať mužov o pomoc s fyzickou prácou, pretože si môžu jednoducho objednať a zaplatiť službu.  

Užívate si slobodu a čas pre seba 

Namiesto varenia pre manžela a deti po práci, si ženy čoraz dlhšie užívajú život a voľný čas iba pre seba. Zdá sa im atraktívnejšie ísť do sauny, kozmetického salónu, na nákupy alebo na kurz sebarozvoja, ako sa starať o deti alebo upratovať po mužovi.

Profimedia

Ste silná a emocionálne stabilnejšia

Ženy sa stali silnejšími, emočne stabilnejšími a vzdelanejšími. Moderný svet im poskytuje takmer rovnaké príležitosti ako mužom, čo ovplyvňuje celý ich život. Nebojíte sa zostať single a nepotrebujete nutne chlapa, aby vás živil, na tú pravú polovičku sa nebojíte čakať oveľa dlhšie.

Máte vysoké štandardy

Keď si dokážete slušne zarobiť, máte vyštudované školy, staráte sa o svoj zovňajšok a rozvíjate sa v rôznych oblastiach, prirodzene máte aj na budúceho partnera podobné nároky. Nechcete mať muža, ktorý by si nevážil vaše úsilie. Nie je možné tolerovať nízke štandardy, pretože vám nemôžu priniesť lepší život. Pre takéto ženy je často jednoduchšie zostať single a naďalej sa starať len o seba.  

unsplash.com/alonso-reyes

Ste až príliš krásna a bystrá

Hovorí sa, že muži sa príliš pekných a veľmi inteligentných žien boja a nie je to ďaleko od pravdy. Keď muži vidia krásnu, nezávislú a šikovnú ženu, váhajú urobiť prvý krok, pretože si myslia, že táto úžasná žena nemôže byť slobodná. Navyše, nikto nechce byť odmietnutý.

Neveríte na rozprávky

Moderné ženy sa už nechcú cítiť ako Popolušky, ktoré čakajú na svojho bohatého princa. Oveľa viac ich láka predstava, že budú úspešné a samostatné bez toho, že by im k tomu musel pomôcť zabezpečený partner.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie