Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Naomi plánuje svadbu, no snúbenca zatiaľ nevidela: Z budúceho zaťa je rodina v šoku!
Zdielať na

Naomi plánuje svadbu, no snúbenca zatiaľ nevidela: Z budúceho zaťa je rodina v šoku!

Zdroj: Instagram/naomiwise_

Je mladá, krásna, a pre opačné pohlavie mimoriadne príťažlivá. Napriek tomu, že by si z nápadníkov mohla vyberať, očaril ju muž, z ktorého by mnohým behal skôr mráz po chrbte.

Naomi Wise (26) z Essexu sa bezhlavo zamilovala do Victora Oquenda (30) ešte skôr, ako sa stihli stretnúť. V ich prípade však nešlo o klasickú online zoznamku, mladý muž totiž sedí v base a odpykáva si tvrdý trest za mimoriadne závažnú trestnú činnosť.

Ani mreže ich nerozdelia!

Naomi sa chce stať mentorkou a z tohto dôvodu bola nakontaktovaná na niekoľkých väzňov. S Victorom si najskôr písala a keď zistili, že si veľmi dobre rozumejú, vymenili si telefónne čísla a po krátkom čase zistili, že sa do seba zaľúbili, píše denník Mirror.

Victor sa až po čase priznal k tomu, že si odpykáva 24-ročný trest za vraždu dvoch mužov a tiež za spoluúčasť na lúpežných prepadnutiach. Odsedel si zatiaľ desať rokov a verí, že ho pustia skôr, než uplynie celý trest.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? Naomi ? (@naomiwise_)

“Keby mi nepovedal pravdu a netrápilo by ho, čo spáchal, okamžite by som cúvla. On však má extrémne výčitky svedomia, bojuje sám so sebou a máva nočné mory,” vysvetľuje Naomi, ktorá sa za svojou láskou chystá, hoci je ďaleko v Amerike a priamo vo väzení sa chce za neho aj vydať.

“Je to ten najláskavejší človek, aké som stretla. Viem, že ma budú ľudia odsudzovať, no ja si život bez neho už neviem predstaviť,” dodáva zamilovaná kráska, ktorá si dokonca nechala vytetovať aj jeho iniciály.

@naomiwise_

Him ❤️ ##prisongf ##writeaprisoner ##foryoupage ##fypシ ##felonlove ##prisontiktok ##jailwife ##fyp ##prisonlove ##prisontok ##prisonartist ##prisonwife ##mwi

♬ original sound - jewel :*

 

Dvojica si pravidelne píše a telefonuje a Victor svojej láske dokonca kreslí krásne portréty. Obaja si uvedomujú, že v tejto väznici nie sú povolené ani manželské návštevy a tak si na intímnosti budú musieť počkať ešte niekoľko rokov, no ani toto ich neodradilo.

Rodina mladej ženy sa k výberu jej partnera odmietla vyjadriť a je teda viac než jasné, že sa s týmto vzťahom zatiaľ nezmierili.

Viete si niečo také predstaviť?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? Naomi ? (@naomiwise_)

@naomiwise_

##stitch with @beckysouthworth he’s my soulmate ?❤️ ##prisongf ##writeaprisoner ##foryoupage ##fypシ ##prisonwife ##felonlove ##prisontiktok ##jailwife ##fyp

♬ Streets - Doja Cat
@naomiwise_

? ##prisongf ##writeaprisoner ##foryoupage ##fypシ ##prisonwife ##felonlove ##prisontiktok ##jailwife ##fyp ##prisonlove ##prisontok ##prisonwifelife ##mwi ##wap

♬ This Is Your Man - Steve Wilkos Show
@naomiwise_

Comment below? ##prisongf ##writeaprisoner ##prisonwifelife ##prisoncommunity ##prisonwife ##felonlove ##prisontiktok ##jailwife ##fyp ##prisonlove ##prisontok

♬ Cloud 9 - Beach Bunny

Súvisiace články

Najčítanejšie