Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako zistíte, či vás muž podvádza? Žena ukázala geniálny TRIK, ktorý to odhalí hneď!
Zdielať na

Ako zistíte, či vás muž podvádza? Žena ukázala geniálny TRIK, ktorý to odhalí hneď!

Zdroj: unsplash.com/ben-white

Táto nešťastnica ukázala, ako odhalila svojho neverníka v priebehu pár sekúnd a stačila jej na to jediná pomôcka. Čo na to poviete, vyskúšali by ste to tiež?

Ak máte doma milujúceho partnera, určite nič podobné riešiť nemusíte. Podľa ohlasov na toto video však veľa žien takú istotu vo svojej polovičke nemá.

Trik, ktorým odhalíte neverníka

Mladá žena Andrea Lopez sa na TikToku podelila s fanúšikmi o  šokujúci vlastný objav. Zistila totiž, že ju partner podvádza a nemusela sa mu pritom ani hrabať v telefóne.

„Dámy, ak chcete zistiť, či vás muž podvádza, zaobstarajte si takýto obyčajný valček (odchlpovač) a jednoducho ním prejdite po celom koberci,“ radí.

Vo videu Andrea prechádza valčekom po celej ploche koberca a keď ho nadvihne, je jasne vidieť, že je na ňom veľa vlasov v svetlo ryšavej farbe, pričom poukáže na to, že jej vlasy sú čierne.

@andrea.lopez44

He has some explaining to do?(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) ##fyp ##viral ##prank ##cheater ##couple ##funny

♬ original sound - Andrea Lopez ?

 

Tento prefíkaný trik na odhalenie nevery sa stal virálnym a získal už takmer 3-milióny lajkov a tisíce komentárov vďačných priateliek. Niektoré ženy dodali, že v prípade, že si inú nepriniesol domov, treba valčekom prejsť aj po jeho oblečení.

Čo na to hovoríte vy? Viete si predstaviť, že by ste svojho partnera takto preklepli?

TikTok/andrea.lopez44

 

Súvisiace články

Najčítanejšie