Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Horor, čo spravil svojej priateľke! Tváril sa, že ju žiada o ruku a potom sa TO stalo
Zdielať na

Horor, čo spravil svojej priateľke! Tváril sa, že ju žiada o ruku a potom sa TO stalo

Zdroj: TikTok/hannnluck

Toto video má na sociálnych sieťach takmer dva milióny videní a najmä ženy sú zo správania mladíka absolútne zhrozené. Je to ešte vôbec vtipné, alebo podľa vás zašiel priďaleko?

Hannah Luck je so svojim priateľom už šesť rokov a počas Vianoc si naozaj myslela, že nastala tá chvíľa, keď ju priateľ ide požiadať o ruku, no dopadlo to úplne inak...

Ako by ste na TOTO zareagovali?

Vo videu môžete vidieť, ako si mladík pripravuje krabičku a pristúpi k svojej priateľke a ona sa od dojatia hneď rozplače, píše denník Metro. Mladý muž dokonca pokľakne so slovami:

„Milujem ťa tak veľmi, sme spolu už šesť rokov...“ V tom otvorí krabičku, kde sú namiesto prsteňa náušnice a dodá:

„Vezmeš si tieto náušnice?“

@hannnluck

##abc ##fyp ##HolidayTreats ##waittilltheend ##lastchristmas ##123 ##itsfunny

♬ Rocket Man - Taron Egerton

 Je teda jasné, že ide o žart, a Hannah dokonca vo videu uplakane priznala, že to mohla čakať, no ľudia zostali úplne zaskočení, že títo dvaja to vôbec zverejnili. Majú pocit, že toto už ani náhodou nie je vtipné a Hannah radili, aby ho okamžite pustila k vode.

A čo na to Hannah? Z reakcií ľudí, ktorí jej písali, aký je jej priateľ odporný a bezcitný, zostala poriadne v šoku a všetkých následne upokojila tým, že sa celá scénka odohrala ešte v minulom roku a odvtedy sú už dávno skutočne zasnúbení.

„Zverejnili sme to, lebo sa nám to zdalo byť vtipné. Robíme si zo seba vzájomne žarty celý náš vzťah,“ dodala budúca nevesta.

Čo by ste spravili, keby vás takto nachytal váš priateľ?

Súvisiace články

Najčítanejšie