Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž pokľakol so zásnubným prsteňom pred vyvolenou: Tá urobila šialenú vec!
Zdielať na

Muž pokľakol so zásnubným prsteňom pred vyvolenou: Tá urobila šialenú vec!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ak máte po svadbe, zrejme si spomínate na to, ako vás manžel kedysi požiadal o ruku. So zmiešanými pocitmi zo zásnub sa musel vyrovnať tento mladík...

Zamilovaný mladý muž sa rozhodol, že lásku svojho života požiada o ruku. Nič nenechal na náhodu a všetko si vopred pripravil!

Ako prvé kúpil drahý prsteň, usporiadal párty, na ktorej napokon pred nič netušiacu ženu pokľakol. Vytiahol z vrecka prsteň a požiadal ju o ruku. Prítomní hostia dvojici nadšene tlieskali a jeden dokonca hádzal na nich lupene z ruží. Šokovaná kráska nevedela popadnúť dych a miesto jednoduchého "áno", urobila nepochopiteľnú vec. Vytiahla telefón a kľačiaceho muža s prsteň odfotila a fotku zverejnila na Instagrame.

Na videu vidieť ako mužovi v istom momente zamrzol úsmev na tvári a keď "fotenie snubáka" trvalo príliš dlho, nevedel, čo má robiť. Nakoniec jej zobral telefón a hodil ho za seba. Nuž, ktovie, ako to celé dopadlo! Isté je, že toto netradičné video zásnub sa stalo virálne a väčšia ľudí, ktorí ho videli, mladíkovi odkazujú jediné: Od tejto ženy ruky preč! Súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie