Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tieto páry zverokruhu spája najsilnejšie puto: Máte pri sebe spriaznenú dušu aj vy?
Zdielať na

Tieto páry zverokruhu spája najsilnejšie puto: Máte pri sebe spriaznenú dušu aj vy?

Zdroj: unsplash.com

Niektorí ľudia k sebe pasujú ako kľúče do zámku dverí. Sú podobne naladení a ich spojenie je hlboké. Nejde len o to, že majú rovnaké záujmy. Niektoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia viac, iné menej.

Ktorým dvojiciam to podľa zverokruhu bude pravdepodobne fungovať oveľa lepšie ako iným? A prečo práve tieto páry majú hlbšie spojenie ako ostatné?

Váhy a Škorpión

Váhy a Škorpión sú úžasní priatelia a partneri a obaja sú tak trochu tajomní. Váhy chcú, aby ich niekto skutočne našiel, Škorpión je posadnutý ľuďmi vo svojom živote. Váhy preberajú úlohu poradcu a Škorpión v tom nachádza veľkú útechu. Spoločne vytvárajú túto nádhernú symbiózu, ktorá spĺňa obe ich potreby. Váhy a Škorpióni najprv nevyzerajú, že by si okamžite rozumeli, a možno príde na začiatku aj isté zaváhanie, pretože ich záujmy a osobnosti sa zdajú byť odlišné. Ale keď títo dvaja spolu strávia nejaký čas, zistia, že existuje puto, ktoré je skutočne neopísateľné.

unsplash.com

Blíženci a Vodnár

Blíženci a Vodnári si navzájom vyrovnávajú extrémy. Kým Blíženci bývajú často nerozhodní a nepozorní, Vodnári sú odhodlaní a sústredení. K splneniu svojich cieľov skutočne potrebujú jeden druhého. Blíženci osvetľujú Vodnára a Vodnári dávajú Blížencom smer. Toto partnerstvo funguje, pretože pod povrchom majú každý podobné ciele. Nakoniec obaja chcú vyvážený a kvalitný život, aj keď sú obaja veľmi polarizovaní v tom, akým spôsobom sa to snažia dosiahnuť. Nakoniec sa obaja dokážu jeden o druhého oprieť a vytvoriť to, čo chcú.

unsplash.com

Ryby a Rak

Ryby a Rak sú dve najemotívnejšie a najintuitívnejšie znamenia zverokruhu. Aj preto si rozumejú ako nikto iný. Spoločne sa stratia vo svojom vlastnom podivnom malom svete a nájdu pocit šťastia už len vďaka tomu, že vedia, že im ten druhý skutočne rozumie. Príťažlivosť medzi nimi je okamžitá a nepopierateľná. Ryby a Raci majú hlboké spojenie. Rak je ako tykadlo a uzemňovač, Ryby sú kreatívne a intuitívne. Sú voči druhému citliví, majú vzájomné pochopenie a majú tiež veľa spoločných záujmov.

unsplash.com

Panna a Býk

Panna a Býk spojením doslova vytvoreným v nebi. Obaja sú zemské znamenia a navzájom si vyvažujú idealistické túžby. Sú z nich tiež úžasní priatelia a obchodní partneri a v romantike im to spolu tiež klape. Panna sa bude inšpirovať sebavedomým prístupom Býka k životu. Obaja budú prosperovať z toho, že sú v spoločnosti niekoho, koho veľmi obdivujú. Býka bude Panna uzemňovať ešte viac a spoločne sa obaja budú skvelo baviť a dopĺňať. Len spolu budú mať na pamäti to, na čom v živote naozaj záleží. 

unsplash.com

Rak a Váhy

Raci a Váhy sú ozajstné spriaznené duše. Vo chvíľach, keď je Rak až príliš emocionálny, sú Váhy vyrovnané a Raka trošku zrovnajú. Na druhú stranu zase Rak dáva Váham všetku lásku a náklonnosť, po ktorej túž. Títo dvaja vytvárajú jedno z najhlbších spojení, pretože ich spôsob života je veľmi podobný. Pravdou tiež je, že obaja sú hlboko emotívne tvory, ktoré nachádzajú útechu u tých, ktorí im rozumejú. Chcú obaja tiež to isté, pokiaľ ide o prospech a úspechy, a spoločne sú skutočne nezastaviteľní. Keď spolu chodia, skoro pochopia, že im to spolu klape a je pravdepodobné, že sa raz vezmú. Obaja túžia po tom, že sa usadia a že si budú navzájom dávať to, čo ten druhý potrebuje. 

unsplash.com

Strelec a Baran

Keď sú spolu Strelci a Barani, dobrodružstvo je nevyhnutné. Títo dvaja budú vždy dopĺňať jeden druhého. Plánujú výlety a diskutujú o všetkom možnom, čo ich napadne. Tieto dve znamenia intelektuálnymi spriaznenými dušami, ktoré si vážia jeden druhého a zároveň sa spoločne pobavia. Obaja sú tiež individuálnymi mysliteľmi, sú nezávislí a majú silnú vôľu. Obaja tiež túto kvalitu obdivujú u iných ľudí. Ak medzi nimi vznikne láskyplný vzťah, pravdepodobne bolo medzi nimi najprv úžasné priateľstvo, na ktoré len nadviazali.

Súvisiace články

Najčítanejšie