Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Svadbu vonku si užili aj v škaredom počasí: Pomóc! Takto dopadla nevesta s družičkami
Zdielať na

Svadbu vonku si užili aj v škaredom počasí: Pomóc! Takto dopadla nevesta s družičkami

Zdroj: unsplash.com

Mnohé budúce nevesty snívajú o svadobnej romantike pod holým nebom, no nie vždy sa to podarí podľa ich predstáv. Trošku mimo plánu to dopadlo aj v tomto prípade.

Thajka Phonphimol Arsov (35) vždy túžila potom, že sa bude vydávať vonku a rovnako pod holým nebom chcela aj samotnú veselicu. Krásnu romantiku však narušil silný nárazový dážď a toto je výsledok!

Nevesta na blate

Svadba sa konala v októbri, kedy je Thajsku obdobie dažďov, takže svadobčania mohli predpokladať, že sa to stane. Silný dážď im krížil plány, no družičky nedovolili, aby bolo nevesta kvôli tomu smutná a rozhodli sa, že urobia všetko preto, aby si všetci svadbu užili napriek nepriaznivému počasiu.

Družičky vytiahli nevestu a rozhodli sa, že si s ňou zatancujú rovno v bahne. Bláznili sa tam dovtedy, až kým neboli takmer kompletne zašpinené. Snehovo biela róba nevesty tak ku koncu úplne zmenila svoj odtieň, no nikto to neriešil. Radosť, zábava a pohoda bola v tej chvíli na prvom mieste.

Pozrite sa, ako to na blatovej svadbe dopadlo, vôbec sa nečudujeme, že tieto netradičné svadobné zábery sa stali hitom internetu! Hlavne nech sa ľúbia čo najdlhšie!

Profimedia

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie