Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Keď si prejavujú nežnosti, ľudia sú znechutení: Pozrite si zaľúbencov zblízka a pochopíte dôvod
Zdielať na

Keď si prejavujú nežnosti, ľudia sú znechutení: Pozrite si zaľúbencov zblízka a pochopíte dôvod

Zdroj: Profimedia

Hoci okolie nad ich vzťahom iba neveriacky krúti hlavou, oni svorne tvrdia, že ich láska je taká silná, že sa jej nemienia brániť.

31-ročná študentka Julia Strauss z nemeckého Frankfurtu si svojho nového priateľa nevie vynachváliť a úplne kašle na to, čo si o ich vzťahu myslia iní. Dôvod, pre ktorý sú jednoducho neprehliadnuteľní, je obrovský vekový rozdiel.

Aj táto slávna dvojica má medzi sebou veľký vekový rozdiel...

Láska nepozná predsudky

Juliin priateľ Bernd Hasenbank má 72 rokov a od svojej priateľky je starší o 41 rokov a podstatne starší je aj od jej rodičov. Obaja svorne tvrdia, že vek je pre nich len číslo a svoju lásku si užívajú naplno.

Študentka interiérového dizajnu si svojho priateľa nevie vynachváliť po všetkých stránkach, oceňuje jeho skúsenosti aj empatiu, čo sa s mladšími mužmi nedá podľa nej porovnať a týka sa to aj intímneho života.

Profimedia

„Môj sexuálny život s Berndom je najlepší, aký som kedy zažila. Každý deň s ním je stále lepší a lepší," vychvaľuje svojho milenca Julia, ktorú jeho zručnosti v spálni veľmi prekvapili.

Obaja priznávajú, že zo začiatku ich vzťahu boli na verejnosti neistí, pretože ľudia na nich neustále zízali, no už si to jednoducho nevšímajú. „Sme veľmi zamilovaní a jedine na tom záleží,“ hovorí Bernd a vychválil svoju priateľku, ktorá sa vraj často správa rozumnejšie a vyspelejšie ako on.

Profimedia

S ich vzťahom sa už zmierili aj Berndove tri deti, aj keď dve z nich sú o niekoľko rokov staršie ako Julia. Jej rodičia boli spočiatku absolútne šokovaní z výberu partnera ich dcéry, ale pomaly sa to zlepšuje, pretože pochopili, že to myslia naozaj vážne.

Nuž, nech sú teda šťastní!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie