Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ľudia sú v šoku, keď zistia, že títo dvaja sú pár a plánujú mať deti: Viete si TO predstaviť?
Zdielať na

Ľudia sú v šoku, keď zistia, že títo dvaja sú pár a plánujú mať deti: Viete si TO predstaviť?

Zdroj: Profimedia

Na začiatku ich láske nikto neveril, no nemajú chuť presviedčať okolie, že ich city sú úprimné. Namiesto toho sa sústreďujú na svoju budúcnosť.

Iba 20-ročná fotografka Hannah Ennis sa so Samom Pruettom (49) stretla pred rokom v práci a považovala ho za tvrdohlavého a starého chlapa. Vtedy ešte netušila, že medzi nimi preskočí iskra a o pár mesiacov sa zasnúbia...

Babičkou v dvadsiatke

Čím viac času spolu trávili, tým viac zisťovali, koľko toho majú spoločného a to aj napriek takmer 30-ročnému vekovému rozdielu. Keď ich priateľstvo prerástlo v lásku, jednoducho si povedali, že sa jej nebudú brániť. Horšie to však bolo s okolím a s ich rodinami.

Sam má totiž štyri dospelé deti a všetky sú staršie od jeho nastávajúcej. Keďže je tiež niekoľkonásobným starým otcom, z jeho mladučkej priateľky sa stala ich nevlastná babka, čo jej vôbec neprekáža a dokonca si zo svojej novej úlohy vie aj vystreliť.

Profimedia

​Okolie aj ich vlastné rodiny si mysleli, že pôjde iba o krátky románik, Sama obviňovali, že si ulovil „mladé mäsko“ a o Hannah si mysleli, že ide po jeho peniazoch. „Je to smiešne, pretože zarábam dokonca viac ako Sam,“ tvrdí mladučká snúbenica muža, ktorý vyzerá skôr ako jej otec.

Profimedia

„Keď sme sa začali stretávať, počúvala som svoje srdce, cítila som, že moja duša ho potrebuje,“ hovorí mladá žena, ktorá priznáva, že sú aj drobnosti, v ktorých sa úplne nezhodnú, ale nie je to vraj nič zásadné.

Dvojica s veľkým vekovým rozdielom sa plánuje čoskoro vziať a túžia aj po spoločných deťoch. Nuž, ako sa hovorí, láske nerozkážeš! Nech sú teda šťastní!

Profimedia

​ 

Súvisiace články

Najčítanejšie