Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Trpké priznanie nevesty Eriky: Pár dní pred svadbou mi vypadali vlasy
Zdielať na

Trpké priznanie nevesty Eriky: Pár dní pred svadbou mi vypadali vlasy

Zdroj: Instagram/tak_trocha_inak

Každá nevesta si svoj deň D predstavuje dokonale. Taký mal byť aj Erikin sobáš, ktorý nakoniec dopadol úplne inak...

Ak ste svoju svadbu plánovali dlhé mesiace a chceli ste na ňu pozvať množstvo príbuzných a priateľov, zrejme vás nové pravidlá pre ich organizovanie nepotešili... 

​Ešte pred pár dňami platilo, že na svadby, ktoré sa budú konať od 1.októbra si budete môcť pozvať do 30 ľudí. Toto rozhodnutie mnohé nevesty nahnevalo a vznikla petícia za veľké svadby. Najnovšie platí, že si na sobáš môžete, za veľmi prísnych pravidiel, pozvať do 100 hostí. Práve nevôľa výdajuchtivých žien prinútila Eriku ženám pripomenúť, čo je na sobáši to najpodstatnejšie. "Verte či nie, keď tam stojíte, držíte sa za ruky a dívate jeden druhému do očí, je vám jedno či je tam 50 alebo 150 ďalších ľudí. Ten okamih je len vás a o ňom," píše na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Mokrý (@tak_trocha_inak),

Erika si svoj sobáš s mužom jej života predstavovala úplne inak, ako nakoniec prebehol..."Keď mi pár dní pred svadbou vypadali vlasy, revala som ako malé dieťa. Tá krivda, ktorú som cítila, tá  bezmocnosť z toho, že mám len 28 a rakovinu prsníka bola šialená. A do ešte väčšieho šialenstva ma privádzal pocit, že si beriem muža, muža mojich snov a života a ja mu svoje áno poviem v stave, v akom som bola. A on je s tým stotožnený, miluje ma a chce ma takú aj onakú, s dvoma kozami aj s jednou, s vlasmi aj bez nich. Nikomu tento pocit zažiť neprajem. Nie ten, že si vás berie ten najlepší muž na tejto planéte. Ale ten, že sa ako človek sám v sebe boríte s tým, že či je to správne či mu tým nezničíte život," priblížila svoje pocity, ktoré prežívala pred viac ako troma rokmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Mokrý (@tak_trocha_inak),

Erika je dnes zdravá mladá žena, ktorá si život užíva po boku toho najlepšieho manžela. Po tom, čím si za svoj krátky život prešla, chce budúcim nevestám odkázať jediné: "A áno, mierim týmito slovami k mne nepochopenej petícií za svadby so 150 hosťami a rozhorčenými nevestami. Viete dámy, je jedno koľko ľudí budete mať na svadbe. Dôležité je niečo úplne, ale úplne iné. A napríklad aj to, že vy ešte môžte. Iné to už nestihli. A verte či nie, im by bolo jedno, že tam môžu mať max 30 ľudí. A nie, nevymýšľam, ja som také nevesty poznala. Áno poznala...."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Mokrý (@tak_trocha_inak),

Súvisiace články

Najčítanejšie