Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vyzerajú ako obyčajný šťastný pár, ale... Keď idú po ulici, všetci sa za nimi otáčajú
Zdielať na

Vyzerajú ako obyčajný šťastný pár, ale... Keď idú po ulici, všetci sa za nimi otáčajú

Zdroj: Profimedia

Mladá dvojica to zo začiatku nemala ľahké, no teraz si už prekvapené pohľady ľudí nevšímajú. Dôležité je, že sa ľúbia a hotovo!

Každý človek má pri výbere partnera určité predstavy a očakávania, no často to v realite dopadne úplne inak. Zaľúbime sa do človeka, ktorý možno nevyzerá dokonalo, no zaujme nás svojou osobnosťou. Táto dvojica vie o tom svoje, pretože na prvý pohľad k sebe možno nepasujú, ale pre nich je podstatné to, ako sa spolu cítia!

Aj spevák Paľo Habera je od svojej krásnej polovičky nižší a absolútne to neriešia!

​Láska je dôležitejšia ako výškový rozdiel

Angličanka Jess Kay (22) a jej priateľ Matthew Brown-King (24) sú neprehliadnuteľní všade, kde sa objavia. Dôvodom je výška mladej ženy, od svojho priateľa je totiž o hlavu vyššia! 

185-centimetrov vysoká žena priznala, že zo začiatku sa vo vzťahu cítila veľmi neisto a dokonca sa s priateľom nechcela držať na verejnosti za ruku, píše Daily Mail.

“Nikdy som nechodila s chlapcom, ktorý by bolo do mňa nižší, ešte aj jeho priatelia si z mojej výšky uťahovali,” spomína Jess, ktorej práve pozorný partner pomohol prekonať tieto pocity.

Profimedia

„Keď som stretol Jess, obaja sme si sadli, ani som si nevšimol jej výšku! Jess bola neistá a plachá a až potom som pochopil, že je to kvôli tomu, že sme výškovo rozdielni," hovorí.

Práve Matthew pomohol svojej láske prekonať nezmyselné predsudky a pohľady ľudí si už vôbec nevšímajú. Veď nakoniec, koľko vysokých modeliek má po svojom boku nižších partnerov, ktorí sú na ne pyšní, no nie?

Profimedia

​Miss Slovensko 2020 sa blíži!

Súvisiace články

Najčítanejšie