Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kritiku si nevšímajú, ale TOTO ich zaskočilo: Keď kolega uvidel jeho ženu, udal ho na polícii
Zdielať na

Kritiku si nevšímajú, ale TOTO ich zaskočilo: Keď kolega uvidel jeho ženu, udal ho na polícii

Zdroj: Profimedia

Láska nepozná žiadne prekážky ani rozdiely a táto dvojica to jednoznačne potvrdzuje. Hoci tvrdia, že vekový rozdiel si vôbec neuvedomujú, okolie im to neustále pripomína.

Keď ich ľudia vidia, myslia si, že ide o otca s dcérou. Keď si však začnú prejavovať nežnosti, sú zhrození!

Aj túto celebritnú dvojicu delí poriadny vekový rozdiel a sú spolu už 20 rokov! Pozrite sa, ako Douglasovci v minulom roku navštívili televíziu JOJ!

Eddie Smith (49) a Tori (22) sú totiž manželia a na kritiku a nenávistné pohľady či komentáre ľudí si už zvykli a jednoducho si ich nevšímajú, píše denník Metro. Ale že budú mať kvôli veľkému vekovému rozdielu opletačky s políciou, to ich nenapadlo ani vo sne!

Manžel alebo únosca?

Eddie je šoférom nákladného auta a keďže jeho mladá manželka je momentálne nezamestnaná, často jazdí spolu s ním a robí mu spoločnosť. Počas jednej jazdy si urobili pauzu a Tori si odbehla na toaletu a do kúpeľne, kde si ju všimol Eddieho kolega a okamžite zalarmoval políciu.

Eddieho kolega bol presvedčený, že si vozí v aute neplnoleté dievča, keďže Tori vyzerá ešte oveľa mladšie, ako je jej skutočný vek. Pri príchode polície nevedela, či sa má smiať, alebo plakať. Aby dokázala, že nebola unesená a že muž s ktorým cestuje, je jej manžel, museli sa preukázať dokladmi.  

Profimedia

​Ľúbia sa a hotovo

“Sme spriaznené duše, my to vieme, preto nás názory iných nerozhodia,” hovorí mladučká Tori, ktorá vie, že mnohí ich lásku nedokážu pochopiť.

“Sme rovnakí, ako iné páry. Milujeme cestovanie, výlety, sledovanie filmov,” zhodujú sa obaja.

Dvojica spečatila svoj zväzok manželstvom koncom minulého roka a keď si do sýtosti užijú jeden druhého, plánujú aj založenie rodiny.

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie